Ryśkowe przygody

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sie 06, 2014 21:37 Ryśkowe przygody

Witam!
Nazywam się Nina , ale to nie wątek o mnie więc do rzeczy. Mam dwa koteczki. Jeden o , którym będę pisać w tym temacie wabi się Ryśka. Jest młoda i żywiołowa. Trudno za nią nadążyć. Natomiast jej przeciwieństwem jest mój drugi kot. Wabi się Kicia... po prostu :-D Jest staruszką. Ma ponad 17 lat 8O (tak wiem , dość sporo.) Jest z niej bardzo spokojny kotek. Obydwa nie są rasowe, to dachowce.... po prostu :D.

Tak mniej więcej wygląda to wszystko. Nie chciałam się rozpisywać , gdyż to mój pierwszy post. Na wywody przyjdzie jeszcze czas :) . Mam nadzieje , że polubicie moje kotki :wink: .

Kici@

Od: Śro sie 06, 2014 21:15

Post » Czw sie 07, 2014 3:47 Re: Ryśkowe przygody

Witajcie! :D

Napisz więcej, proszę!
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Sob sie 09, 2014 8:50 Re: Ryśkowe przygody

Ostatnio , nie pisałam , dlatego , że zdytnio nie było o czym. Rysia non stop siedzi na dworze , dzień i noc , ponieważ mieszkamy na wsi. trudno ją dopaść a jak już przyjdzie do domu to tylko po to by najeść się do syta i iść dalej :D . Krótko mówiąc jest gościem w swoim domku. Cała Ryśka.....
Tak zwane życie na walizkach :ryk:
Co do mojej drugiej kici staruszki, ma się dobrze ..... Na moim łóżeczku :-D

Kici@

Od: Śro sie 06, 2014 21:15