Nadrabiam zaległości wątkowe, ile mogę to czytam w robocie, ale napisać nie napiszę bo wolę się nie logować na pracowym kompie.
Szkoda, że ten czarny kotek czmychnął

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Myszolandia pisze:a dzie jaśnie pan królewicz ?![]()
![]()
Annaa pisze:Kasiu myślę, że to dobry pomysł poszukać miejsca gdzie dokarmiane są koty.
Może sąsiedzi boją się powiedzieć, bo nie wiedzą jakie masz zamiary...w końcu ludzie są przecież różni![]()
Chyba powinni ucieszyć się, że ktoś chce pomóc.
Gratulacje dla Muszka![]()
Miraclle pisze:Cześć Kasieńko![]()
![]()
![]()
U mnie pod blokiem chodzą dwa śliczne bezdomniaczki jeden to chłopiec o cudownym słodkim pyszczku, w kolorze jakby srebrzystym z szarymi łatkami, na ceglasty nosek, filigranową posturę. Nazwałam go Maciuś![]()
Druga to kotka pingwinka podobna to Mili od Moniki. Ma białą krawatkę, skarpetki i białą kreskę wzdłuż noska.
Dokarmiam ile mogę ale bardzo mi ich żal![]()
Pozdrawiam![]()
![]()
![]()
mir.ka pisze:
kot mógł być czyjs domowy, bo ludzie często koty wypuszczają i one prędzej podejdą na wołanie
psy jak by się zorientowały, ze jest jakieś dobre jedzenie, a kocie dla nich smaczniejsze i zaraz by wyjadły zanim koty by znalazły
Spilett pisze:Cześć Kasiu!
Nadrabiam zaległości wątkowe, ile mogę to czytam w robocie, ale napisać nie napiszę bo wolę się nie logować na pracowym kompie.
Szkoda, że ten czarny kotek czmychnął
Annaa pisze::1luvu:![]()
![]()
Na pewno znajdziesz sposób by pomóc bezdomniaczkom![]()
I życzę dużo zdrówka![]()
Na szczęście nie mam konieczności kontaktu ze służbą zdrowia.
Myszolandia pisze:Mnie się rozchodziło o księcia wygranego,królewicza lipcowego oa z polskiego na nasz mówiąc,mojego MÓ
![]()
![]()
![]()
Bo reszta to nie śmiem pyskować,że księstwo wybitne,zwłaszcza wampirek![]()
![]()
zerżłam sobie te fotkę
![]()
Na pewno znajdziesz sposób by pomóc bezdomniaczkom![]()
I życzę dużo zdrówka![]()
Na szczęście nie mam konieczności kontaktu ze służbą zdrowia.
aannee99 pisze::1luvu:
mir.ka pisze:
bo u nas to trzeba mieć zdrowie , żeby chorować![]()
nieraz zazdroszczę zwierzakom,
u nas akurat jest wielu weterynarzy i można wybierać, do tego co ja jeżdże to dzwonię umawiam się na konkretną godzinę, bez kolejek, gabinet też dobrze we wszystko wyposażony
a ja dwa lata temu stłukłam nogę do do chirurga kazali mi czekać 3 miesiące
![]()
Trzy miesiące do chirurgato noga zdąży odpaść
Rilla07 pisze:
Rilla07 pisze:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google [Bot], Google Adsense [Bot], Lifter i 362 gości