Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Mruczeek pisze:takie tam;
wakacje - mało adopcji, duuużżżo kociąt.
stan 248 szt z czego 2/3 to pyrtki![]()
.............takie piękne, odchowane, tylko brać i kochać...............
taaa, i zejdą jak świeże bułeczki.......... <killer>
Mruczeek pisze:NOSEK K 11/07/14
Nosek lubi głaskanie i kontakt z człowiekiem. Z innymi kotami żyje w zgodzie. Tęskni za człowiekiem i kolanami, na które mógłby wskoczyć i pozwolić dać się głaskać. Często siedzi w budce i wystawia z niej tylko główkę z nadzieją, że ktoś go tam zobaczy. Kocurek bardzo pragnie uwagi i miłości.
http://www.schronisko.krakow.pl/Adopcje ... NOSEK.html
Fuci pisze:W odpowiedzi na ogłoszenie o kotach schroniskowych na olx.pl dostałam zapytanie o małego kotka od Pani, która ma dwóch synów (8 i 12) oraz 2 mc pieska. Preferowano kolor rudy, chociaż to nie warunek. Na razie wysłałam jej roczną Eśkę (k 79/07/14) argumentując jej przyjaznym i łagodnym charakterem oraz przewagą kocich nastolatków nad całkiem małymi kociakami. Ale na wszelki wypadek, gdyby Pani obstawała przy kociaku, proszę o polecenie kociaka, który robi do kuwetki i jest w miarę zsocjalizowany i zdjecie (ewentulanie ściągnę ze strony schroniska jeśli jest). Sprawa dość pilna, żeby Pani nie wzięła innego kociaka z ogłoszeń w internecie.
mk999 pisze:Fuci pisze:W odpowiedzi na ogłoszenie o kotach schroniskowych na olx.pl dostałam zapytanie o małego kotka od Pani, która ma dwóch synów (8 i 12) oraz 2 mc pieska. Preferowano kolor rudy, chociaż to nie warunek. Na razie wysłałam jej roczną Eśkę (k 79/07/14) argumentując jej przyjaznym i łagodnym charakterem oraz przewagą kocich nastolatków nad całkiem małymi kociakami. Ale na wszelki wypadek, gdyby Pani obstawała przy kociaku, proszę o polecenie kociaka, który robi do kuwetki i jest w miarę zsocjalizowany i zdjecie (ewentulanie ściągnę ze strony schroniska jeśli jest). Sprawa dość pilna, żeby Pani nie wzięła innego kociaka z ogłoszeń w internecie.
Kociąt w schronisku jest masa, najlepiej jak przyjedzie do schroniska to wybierze.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 277 gości