Caragh pisze:Ineczko, oby było poniżej 6kg! Bo jak się Duża zastrzeli, to kto Ci będzie usługiwał?
Nie zastrzeli się, Ciociu. Nie zechce jej się procy robić
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Caragh pisze:Ineczko, oby było poniżej 6kg! Bo jak się Duża zastrzeli, to kto Ci będzie usługiwał?
MaryLux pisze:No, te 6 kg to mi z miesiąc temu waga pokazała. U wetki. Ale Inka jest coraz bardziej ruchliwa, a przede wszystkim przestała zajadać stres, kiedy pożegnałam poprzedniego weta. I co najmniej nie tyje.
Caragh pisze:Kotki powinny być szczupłe. Kot kojarzy się z gracją, zwinnością, zgrabnością, ale do tego trzeba mieć figurkę
mir.ka pisze:Caragh pisze:Kotki powinny być szczupłe. Kot kojarzy się z gracją, zwinnością, zgrabnością, ale do tego trzeba mieć figurkę
najlepiej okrągłą, bo dobrze się toczy![]()
u mnie najzwinniejszy kot waży najwięcej, kiedyś to była 6-ka
tosiula pisze:Ty się Inka nie martw, puszyste kotki są cudne!
mir.ka pisze:MaryLux pisze:No, te 6 kg to mi z miesiąc temu waga pokazała. U wetki. Ale Inka jest coraz bardziej ruchliwa, a przede wszystkim przestała zajadać stres, kiedy pożegnałam poprzedniego weta. I co najmniej nie tyje.
i te 6kg to za dużo?![]()
Inusiu ,żeby tylko stwierdzili , ze waga dobra, bo Cię zaczną głodzić
Caragh pisze:Kotki powinny być szczupłe. Kot kojarzy się z gracją, zwinnością, zgrabnością, ale do tego trzeba mieć figurkę
siljestene pisze:mir.ka pisze:Caragh pisze:Kotki powinny być szczupłe. Kot kojarzy się z gracją, zwinnością, zgrabnością, ale do tego trzeba mieć figurkę
najlepiej okrągłą, bo dobrze się toczy![]()
u mnie najzwinniejszy kot waży najwięcej, kiedyś to była 6-ka
![]()
i "wkład" do okrągłej figury dobrze amortyzuje niespodziewane upadki
Caragh pisze::ryk:
O taki kotek jest śliczny:
Ten powinien przejść na dietę:
Dorota pisze:Nuś,
u nas dzis sloneczka nie bylo...
Nareszcie normalna temperatura.
Mru
Użytkownicy przeglądający ten dział: katikot i 91 gości