mir.ka pisze:MaryLux pisze:Caragh pisze:Cześć Ineczko z Dużą
U nas skwar nie do wytrzymania
A u nas się zdecydowanie ochłodziło. Mamy 25 stopni, czyli akurat tak jak trzeba
a my mieliśmy dzisiaj dwie burze
To te, które u nas były wczoraj

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mir.ka pisze:MaryLux pisze:Caragh pisze:Cześć Ineczko z Dużą
U nas skwar nie do wytrzymania
A u nas się zdecydowanie ochłodziło. Mamy 25 stopni, czyli akurat tak jak trzeba
a my mieliśmy dzisiaj dwie burze
kuba.kaczor13 pisze:Pozdrowienia z miasta Óć
MaryLux pisze:Alyaa pisze:MaryLux pisze:Moja Duża ma urlopa i nie chodzi do pracy. Tylko co z tego, skoro i tak gdzieś chodzi?
Moja Duża też ma tydzień urlopa. I cały dzień dzisiaj przespała. Mówi, że odpocząć to nie odpocznie, ale może chociaż wyzdrowieje.
Ogryzek
Ogryniu, powiedz Twojej Dużej, żeby do ludzkiego weta poszła szybko-szybko-już!
barbarados pisze:Cześć Ineczko i Duża![]()
![]()
![]()
Alyaa pisze:MaryLux pisze:Alyaa pisze:MaryLux pisze:Moja Duża ma urlopa i nie chodzi do pracy. Tylko co z tego, skoro i tak gdzieś chodzi?
Moja Duża też ma tydzień urlopa. I cały dzień dzisiaj przespała. Mówi, że odpocząć to nie odpocznie, ale może chociaż wyzdrowieje.
Ogryzek
Ogryniu, powiedz Twojej Dużej, żeby do ludzkiego weta poszła szybko-szybko-już!
Mówiłem. Nie poszła. Twierdzi, że samo jej przejdzie. Kiedyś. W końcu.
Prawie cały czas śpi - że niby odpoczywa. A jak Ona się w kota zmienia? Kto nam będzie jeść dawał???
Ogryzek
MB&Ofelia pisze:Ineczko. Mamy chłodzik. Najsampierw wczoraj popadało i troszku pogrzmotało, ale ino troszku. A dzisiaj pada i pada, podlewa trawku, jak mówi Duża.
Więkcej nam się chce amciac i ganiać. No to amciamy i ganiamy. Jak u cię jezd za gorąco, to tuptaj szypko szypko do nas.
Książniczka Ofelja i Mała Ciorna Carmen
agusialublin pisze:Cześć Inusia![]()
a twoja Duza to dalej na urlopie się leni?
Myszolandia pisze:miau ! królewna jest tylko jedna![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 52 gości