Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
barbarados pisze::kotek:![]()
![]()
![]()
Dorota pisze:Nuś,
nie wiesz przypadkiem, jak się rozpina futerko?![]()
Mru
Ewa L. pisze:Doberek Inusiu z Marysią !
Caragh pisze:Cześć Ineczko z Dużą
U nas skwar nie do wytrzymania
tosiula pisze:Ineczko, wstawaj już! trzeba porozrabiać troszkę
MaryLux pisze:tosiula pisze:Ineczko, wstawaj już! trzeba porozrabiać troszkę
Nie jestem pewna, czy mi się chce, Ciociu![]()
tosiula pisze:MaryLux pisze:tosiula pisze:Ineczko, wstawaj już! trzeba porozrabiać troszkę
no jak to, trzeba wstawać, pobrykać, pojeść i kuwetkę odwiedzić. co z ciebie za leniuszek Ineczko
MaryLux pisze:tosiula pisze:MaryLux pisze:tosiula pisze:Ineczko, wstawaj już! trzeba porozrabiać troszkę
no jak to, trzeba wstawać, pobrykać, pojeść i kuwetkę odwiedzić. co z ciebie za leniuszek Ineczko
No, coś tam zjadłam, byłam w kuwetce, pokrzyczałam na Dużą i weszłam jej na kolanka. Na więcej nie starczyło mi zapędu...
MaryLux pisze:Caragh pisze:Cześć Ineczko z Dużą
U nas skwar nie do wytrzymania
A u nas się zdecydowanie ochłodziło. Mamy 25 stopni, czyli akurat tak jak trzeba
tosiula pisze:MaryLux pisze:tosiula pisze:MaryLux pisze:tosiula pisze:Ineczko, wstawaj już! trzeba porozrabiać troszkę
No, coś tam zjadłam, byłam w kuwetce, pokrzyczałam na Dużą i weszłam jej na kolanka. Na więcej nie starczyło mi zapędu...
ależ kochana Ineczko, musisz zrobić jeszcze jedną ważną rzecz: musisz spać, spać, spać....ciiiiii.....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Silverblue i 62 gości