Witajcie
Istnieje niepisane prawo ciągłości zdarzeń, jak z klockami domino ..... jak się wali, to na wszystkich frontach
Teraz przyszła kolej na mój laptop. Już „chorował” na to. Coś się wyłamało, zostało jakoś naprawione … za spore pieniądze, zostałam upomniana, że druga taka sama naprawa nie będzie możliwa
Mogę coś nie coś napisać na
lapku, ale gdy ekran jest nachylony pod kątem ok. 45 stopni do klawiatury

każda próba wyprostowana go chociaż odrobinę skutkuje rozłączeniem …
Nie ma rady, on nadaje się już na śmietnik

O zakupie nowego, jak na razie, mowy nie ma.
Mamy też komputer stacjonarny, będzie służył do opłat i zakupów internetowych, chociaż chodzi jak stary wół na drewnianych nogach
Jednak korzystanie z niego będąc np. na forum wymaga anielskiej cierpliwości, bo każde zdjęcie wkleja kilka minut

zawiesza się i marudzi jak to stary zgred
Dlatego póki co nie mam
lapka i nie będę bywać na miau
Mamy teraz ważniejsze wydatki niż zakup komputera więc muszę zamilknąć na czas jakiś i na tym forum, a szkoda wielka.
Wątku nie zamykam, bo może co jakiś czas - jak mnie najdzie anielska cierpliwość, zerknę tu, aby zobaczyć co u Was …
Kochane Cioteczki
będzie mi Was brakowało, cieszyłam się na te wirtualne spotkania, czekałam na Wasze ciekawe komentarze i porady.
"Do zobaczyska" … za jakiś czas. Możecie w wolnej chwili potrzymać kciuki za jakąś wygraną np. w totka – pierwszy zakup to będzie nowy laptop
Dorcia44 – dam znać po 8-ym
Aannee99 –

za wyzdrowienie Twojej Mamy

Gdyby ktoś był zainteresowany moimi obrazami lub chciał aby mu namalowała jego kota lub psiaka, proszę o informację na pw