puszatek pisze:witaj niedzielnie, Ewuniu![]()
Witaj Basiu niedzielnie !

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Mam też do wszystkich pytanie techniczne.
Kupiłam moim dziewczynkom ostatnio puszeczki Gurmecika . Jednak zamiast pasztecików typowych rzadkich zamówiłam coś w postaci salcesonu czyli takie bardziej ścisłe i okazało się że Zuzia odmówiła jedzenia całkowicie a Pola przez trzy dni jakoś jadła ale bez ochów i achów a dziś odmówiła jedzenia. Powąchała i zakopała w panele.![]()
W związku z takim obrotem sprawy mam prośbę i pytanie czy ktoś czyje kotki jedzą Gurmeta w takiej formie zechciałby się zamienić na paszteciki lub gdy będzie zamawiał zamówił dla nas pasztety a my oddamy te co mamy?
Proszę o pomoc !
moim nie kupowałam Gurmetów, tylko Rudzia kiedyś jadła od czasu do czasu ale musy, innych nie chciała
ja sie przekonałam , ze z kotami nie warto eksperymentować dopóki jedzą to co im smakuję to nie warto zmieniać, chyba , ze im nagle przejdzie na coś ochota
Ja nie eksperymentowałam tylko zwyczajnie w świecie pomyliłam te z pasztecikami co zawsze im kupowałam.
to duży błąd![]()
a kiedyś też o mało nie pomyliłam galaretki z sosem , którego nie chcą
MB&Ofelia pisze:U ciebie nie chcą jeść gourmecika, a u mnie nie chcą nic jeśćUpał dobił mi koty, leżą dwa zewłoczki, jedna na podłodze w salonie, druga w łazience.
MaryLux pisze:Kto mi podesłał burzę?
mir.ka pisze:MaryLux pisze:Kto mi podesłał burzę?
chyba ją juz odesłała w moja stronę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości