MaryLux pisze:Moja Duża ma urlopa i nie chodzi do pracy. Tylko co z tego, skoro i tak gdzieś chodzi?
Moja Duża też ma tydzień urlopa. I cały dzień dzisiaj przespała. Mówi, że odpocząć to nie odpocznie, ale może chociaż wyzdrowieje.
Ogryzek
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:Moja Duża ma urlopa i nie chodzi do pracy. Tylko co z tego, skoro i tak gdzieś chodzi?
MaryLux pisze:mir.ka pisze:MaryLux pisze:mir.ka pisze:MaryLux pisze:Piękna?Podobno czarne nie może być piękne...
znowu ktoś ci nakłamał pięknotko
Milicja nie kłamie!
milicja?
Czyli ja
MaryLux pisze:mir.ka pisze:MaryLux pisze:mir.ka pisze:muszę chyba przyjechać i ją zabrać
Zrób to, Ciociu! Koniecznie!
samochód ma być do odbioru w przyszłym tygodniu
Jak już będzie gotowy, to koniecznie po mnie przyjedź!
Alyaa pisze:MaryLux pisze:Moja Duża ma urlopa i nie chodzi do pracy. Tylko co z tego, skoro i tak gdzieś chodzi?
Moja Duża też ma tydzień urlopa. I cały dzień dzisiaj przespała. Mówi, że odpocząć to nie odpocznie, ale może chociaż wyzdrowieje.
Ogryzek
Myszolandia pisze:MaryLux pisze:mir.ka pisze:MaryLux pisze:mir.ka pisze:znowu ktoś ci nakłamał pięknotko
Milicja nie kłamie!
milicja?
Czyli ja
padłam![]()
![]()
![]()
mir.ka pisze:MaryLux pisze:mir.ka pisze:MaryLux pisze:mir.ka pisze:muszę chyba przyjechać i ją zabrać
Zrób to, Ciociu! Koniecznie!
samochód ma być do odbioru w przyszłym tygodniu
Jak już będzie gotowy, to koniecznie po mnie przyjedź!
z Maxiem?
MB&Ofelia pisze:Ineczko. Złapaj kotolota i przylatuj do nas. Mamy chłodzik i się bałkonujemy. Duża robiała zamięszanie z sprzątaniem, ale już skończyła i jest cichutko i przyjęmniutko.
Książniczka Ofelja
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ineczko. Złapaj kotolota i przylatuj do nas. Mamy chłodzik i się bałkonujemy. Duża robiała zamięszanie z sprzątaniem, ale już skończyła i jest cichutko i przyjęmniutko.
Książniczka Ofelja
Zaraz przylecęTylko gdzie jest mój kotolot?
mir.ka pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ineczko. Złapaj kotolota i przylatuj do nas. Mamy chłodzik i się bałkonujemy. Duża robiała zamięszanie z sprzątaniem, ale już skończyła i jest cichutko i przyjęmniutko.
Książniczka Ofelja
znowu Duża Ci go schowała Inusiu?
MaryLux pisze:mir.ka pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ineczko. Złapaj kotolota i przylatuj do nas. Mamy chłodzik i się bałkonujemy. Duża robiała zamięszanie z sprzątaniem, ale już skończyła i jest cichutko i przyjęmniutko.
Książniczka Ofelja
Właśnie... I może nawet zepsuła![]()
mir.ka pisze:MaryLux pisze:mir.ka pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ineczko. Złapaj kotolota i przylatuj do nas. Mamy chłodzik i się bałkonujemy. Duża robiała zamięszanie z sprzątaniem, ale już skończyła i jest cichutko i przyjęmniutko.
Książniczka Ofelja
Właśnie... I może nawet zepsuła![]()
chyba nie chce żebyś ja zostawiła
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 29 gości