Kasia, która poprosiła mnie o pomoc w szukaniu domu Zuzi, dwukrotnie wiozła z siostrą moje tymczaski do własnych domów-z Olsztyna na Śląsk. zawsze pomaga innym, teraz ona potrzebuje pomocy, bo żal kocine taką ufną wypuszczać na ulicę-to domowa kotka, którą zwyczajnie ktoś wywalił

Proszę o pomoc w szukaniu jej domu-może być wychodzący-oby tylko nie musiała wracać na ulicę

Kasia to psiara, więc nie mając wielkiego kontaktu z kociarzami, poprosiła mnie o pomoc w rozsyłaniu wici o koteczce i choć wiem,że teraz sezon kociakowy w pełni, to nie moge nie spróbować-żal kotki, a lato zaraz się skończy nadejdą jesienne chłody, potem zima, a kotka pozostanie na dworze

Proszę pomóżcie Zuzance znaleźć choćby dom z ogrodem, gospodarstwo, cokolwiek, by nie musiała wracać na ulicę!
Skopiowane z FB:
ZUZIA SZUKA DOMU!!!
Młoda, około roczna kotka szuka domu z ogrodem.
Jest wysterylizowana, odrobaczona i zdrowa. Lgnie do ludzi. Jest ufna i czeka ,aby ktoś ją pokochał.
Woli czas spędzać na dworze, jest łowna. Nie wchodzi do domu, ale można ją tego nauczyć.
Wiecej informacji można uzyskać pod tel. 604434914

Koteczka przebywa w lecznicy w Kędzierzynie -Koźlu, ale zawsze mozna zorganizować transport-niech tylko będzie gdzie