Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Caragh pisze:Sihaja pisze:Biedactwo....
No nie powiem, piekarniczek jest, ale w końcu! W dzień mogę narzucić lekką sukienusię i lecieć swobodna i wolnaI mogę spać nago i tylko pod leciuchnym kocykiem, a nie zawinięta w 2 kołdry i koc...
![]()
Z kim ja ostatnio o tym rozmawiałam?
Nie cierpię spać nago - raz spróbowałam - fuj
Sihaja pisze:A ja piję wodę i jem ciasteczko z serkiemI wpisuję takie cuś do komputera....
anulka111 pisze:kalair pisze:Caragh pisze:Ja nadaje z tableta, jeśli to ma znaczeniei rozkoszuje się arbuzkiem
A ja wróciłam z wody, i siedzę w łóżeczku!
Ja piore i robie eksperyment paprykowy. Nadzieniem bedzie mielone cielece dwa pomidory wkrojone i sporo cebuli -przesmazam to i dusze ,a potem do papryk dam- ciekawe czy bedzie jadalne
Sihaja pisze:Hejka
Pobudka!
Śliczny dzionek się zaczyna!
Caragh pisze:Tiaaaa, u nas też się dzionek pięknie rozpoczął. Niestety teraz jest bezchmurnie
Hello
Sihaja pisze:Biedactwo....
No nie powiem, piekarniczek jest, ale w końcu! W dzień mogę narzucić lekką sukienusię i lecieć swobodna i wolnaI mogę spać nago i tylko pod leciuchnym kocykiem, a nie zawinięta w 2 kołdry i koc...
Caragh pisze:Sihaja pisze:Biedactwo....
![]()
Caragh pisze:Sihaja pisze:Śpisz w staniku??? Majtasy to jeszcze rozumiem, ale.... ???
Nie dajesz sobie luzu, dziołcha.Ja tylko napisałam, że to komfortowe minimum, ja śpię normalnie w piżamie
bez stanika
Sihaja pisze:A ja piję wodę i jem ciasteczko z serkiemI wpisuję takie cuś do komputera....
MamaMeli pisze:Caragh pisze:Sihaja pisze:Biedactwo....
![]()
spanie tylko nago, jak spie w tym samym pokoju z innymi to nie moge zasnac przez pizame, denerwuje mnie... zima tez nago pod wielka gruba koldra.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Nul i 34 gości