Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dorcia44 pisze:jeżeli można to bardzo proszę ,są u mojej kol. wątek na forum.
Kociaki są zabrane razem z mamą.
Klub Ślepaczkowy pisze:lipcowa lista wsparcia
1.dwa kociaki dt Alvea
wątek: viewtopic.php?f=1&t=163174&start=90
-leczenie /okulista
Żuczekbiałaczkowy kotek niedowidzący, pozostał po zmarłej - objęty specjalnym patronatem Klubu Ślepaczków w kwocie 60zł /miesiąc -dt Bożena z Wiśniewa
Bokser80 pisze:Witajcie ktoś skrzywdził i wyrzucił małego kotka leżał na upale 35c ledwo żyjący , zabrałem go do schroniska ale tam chcieli go uśpić nie pozwoliłem na to .Zawiozłem go lecznicy dostał antybiotyk itp jest w trakcie leczenia prawdopodbnie nie będzie już widział . Dziś byłem zobaczyć jego stan poprawił się nawet je i chce się bawić .Leczenie pokrywam narazie sam ,ale czeka go jeszcze kosztowna operacja oczu ok 500 zł , więc każde wsparcie się będzie liczyło . Poszukuje dla niego domu . Kotek znajduje się w Lecznicy na ul Śleżnej we Wrocławiu
tel 530 936 639
Klub Ślepaczkowy pisze:W związku z listą pomocowa mam pytanie i proszę o wypowiedzi , jak zawsze, gdy chodzi o sprawę dofinansowania nadzwyczajną :
chodzi o niedowidzącego kotka Żuczka przebywającego na dt u Bożeny -wszyscy znamy sytuację i okoliczności w jakich sie tam pojawił wraz z innymi kotami białaczkowymi po śmierci starszej Pani, znamy poświęcenie Bożeny dla kotów, znamy także , jak bardzo po kieszeni daje leczenie kotów chorych na trudne choroby...
Czy ktoś miałby przeciwko, gdybyśmy zapisali Żuczka na listę pomocową lipcową -czyli w normalnym trybie wsparcia z przeznaczeniem na badania - Żuczek ma podejrzenie choroby autoimmunologicznej, koszt badań jest naprawdę spory..![]()
dla tych , którzy nie znają wątek kotów : viewtopic.php?f=13&t=161368
Bokser80 pisze:Witajcie ktoś skrzywdził i wyrzucił małego kotka leżał na upale 35c ledwo żyjący , zabrałem go do schroniska ale tam chcieli go uśpić nie pozwoliłem na to .Zawiozłem go lecznicy dostał antybiotyk itp jest w trakcie leczenia prawdopodbnie nie będzie już widział . Dziś byłem zobaczyć jego stan poprawił się nawet je i chce się bawić .Leczenie pokrywam narazie sam ,ale czeka go jeszcze kosztowna operacja oczu ok 500 zł , więc każde wsparcie się będzie liczyło . Poszukuje dla niego domu . Kotek znajduje się w Lecznicy na ul Śleżnej we Wrocławiu
tel 530 936 639
margoth82 pisze:dziewczyny co można przepisać na to zamglone oczko z wysuniętą trzecią powieką? podajemy Tobradex od 1,5 tyg ale nic to nie daje. Kotek z mojego wątku:
viewtopic.php?f=1&t=163593.
od 3.08 będę w szpitalu więc wizyta u dra Gancarza na razie niestety odpada. Myślałam o Virganie i Viscoblascie. Czy do tego też antybiotyk powinien być? Oczko nie ropieje.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Majestic-12 [Bot], Silverblue i 216 gości