♥ Muszu i Teemuś ♥ Jest lepiej :D

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lip 26, 2014 15:11 Re: Muszu i Teemuś ♥ Zapraszamy !!! Fotki str. 73, 74 :)

Rilla07 pisze:
On uwielbia spać kołami do góry :)
Obrazek

Ciocia Ania zacałuje brzuszek :twisted: :twisted: :twisted:
♥ Tosia ♥ razem od 24.11.12
klik -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=165788

Obrazek Obrazek

vanesia1

Od: Sob gru 08, 2012 12:38

Post » Nie lip 27, 2014 21:53 Re: Muszu i Teemuś ♥ Zapraszamy !!! Fotki str. 73, 74 :)

Hej hej :1luvu: :1luvu: :1luvu:

I jestem po weekendzie, wróciłam dosyć późno, taki ciepły, piękny wieczór aż nie chciało się wracać :)
No ale wiadomo, mąż został z kocurkami, więc wracać musiałam do moich facetów :D
Muszu i Teemo mnie witały jakby mnie z tydzień co najmniej nie było :ryk:
Muszeron popiskiwał i robił koci grzbiet :D Teemo od razu głowa do torebki czy coś ciekawego przywiozłam ;)

Odpoczęłam bardzo, u rodziców jest cudownie o tej porze roku.
Wieczorkiem można posiedzieć na ganku pod gwiazdami, posłuchać szumu drzew, cisza, spokój, zapach lasu... (ależ ze mnie pseudo romantyczka wiem :ryk: ).
Pogoda piękna, więc pobuszowałam w ogródku, narobiłam fotek a potem w niedzielę opiekowałam się zwierzakami :)
Zaraz wrzucę zwierzakową fotorelację z wyjazdu :)

mir.ka pisze:miłego wypoczynku na świeżym powietrzu :)

Dziękuję Mireczko :1luvu: Wyjazd udał się super :)

Miraclle pisze:Cześć Kasieńko :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Witam po przerwie :oops:
Trochę doczytałam i fotki pooglądałam :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Miziaki dla panów :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Miłego dnia :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Hej Basieńko :1luvu:
No troszkę tam powrzucałam ;)

Dziękujemy za miziaki i wzajemnie :1luvu: :1luvu: :1luvu:

vanesia1 pisze:
Ciocia Ania zacałuje brzuszek :twisted: :twisted: :twisted:

O witamy serdecznie nową Ciocię i Tosię :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Bernard wyjątkowo dał mi się nawet pogłaskać po brzuszku :D
Ostatnio edytowano Nie lip 27, 2014 22:00 przez Rilla07, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

Post » Nie lip 27, 2014 21:59 Re: Muszu i Teemuś ♥ Zapraszamy !!! Fotki str. 73, 74 :)

I wyjazdowe fotki :)
Moim kocurkom muszę porobić nowe, pewnie jutro ;)

Bernard to już zupełnie inny kocurek (czy on w ogóle mógł być kiedyś dziki?) :)
Chyba pobyt w szpitaliku go zresocjalizował, bo naprawdę nigdy wcześniej nie dawał się tak miziać i głaskać :D
Przytył już troszkę, oczka dalej ma biedne przez alergię, ale co raz lepsze.
Łapka już nie jest opuchnięta, jednak widać goły placek po ropniu, oby tylko się nie odnawiał :)

Bernuś ma chyba więcej legowisk i kocyków niż moje kocurki... a najbardziej lubi wylegiwać się bruku od strony ogrodu :D
Obrazek

Tu głaskany przez mamę :)
Obrazek

I odpoczywający (zresztą on odpoczywa 24h na dobę :D)
Obrazek

I Drops, psiak rodziców. Prze słodki kundelek, nie odstępował mnie na krok :)
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Drops śpi a Bernio się czai... :D
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Post » Nie lip 27, 2014 22:00 Re: Muszu i Teemuś ♥ Zapraszamy !!! Fotki str. 73, 74 :)

Hej

Super, że odpoczęłaś i naładowałaś akumulatorki :) Marzy mi się taki wyjazd, na wieś ... wieczory na ganku właśnie, ach :oops:
Piękny Benio :1luvu: :1luvu: :1luvu: Dropsik również, śliczny z niego piesek :1luvu: Chyba młodziaszek? :)
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Nie lip 27, 2014 22:01 Re: Muszu i Teemuś ♥ Zapraszamy !!! Fotki str. 73, 74 :)

Kocio-psia sielanka :1luvu:
Obrazek Obrazek
Klarunia [*] 06.2004 - 10.02.2013 czekaj na mnie za TM BARF-ujemy od września 2013r.

ab.

Od: Pt kwi 12, 2013 21:10

Post » Nie lip 27, 2014 22:20 Re: Muszu i Teemuś ♥ Zapraszamy !!! Fotki str. 73, 74 :)

Rilla07 pisze:
Tu głaskany przez mamę :)
Obrazek

Ómarłam :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
♥ Tosia ♥ razem od 24.11.12
klik -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=165788

Obrazek Obrazek

vanesia1

Od: Sob gru 08, 2012 12:38

Post » Nie lip 27, 2014 22:40 Re: Muszu i Teemuś ♥ Zapraszamy !!! Fotki str. 73, 74 :)

Cześć :)
Fajnie, że wypoczęłaś :) spokój, cisza, las ech..marzenie :roll:
I jeszcze słodkie zwierzaki :1luvu:
Rilla07 pisze:Tu głaskany przez mamę :)
Obrazek

I odpoczywający (zresztą on odpoczywa 24h na dobę :D)
Obrazek
Obrazek

Drops śpi a Bernio się czai... :D
Obrazek

Bernio widać, że lepiej już wygląda..słodziak :1luvu:
Dropsik fajny psiak aż ślipia mu się śmieją :1luvu:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Nie lip 27, 2014 22:43 Re: Muszu i Teemuś ♥ Zapraszamy !!! Fotki str. 73, 74 :)

aannee99 pisze:Hej

Super, że odpoczęłaś i naładowałaś akumulatorki :) Marzy mi się taki wyjazd, na wieś ... wieczory na ganku właśnie, ach :oops:
Piękny Benio :1luvu: :1luvu: :1luvu: Dropsik również, śliczny z niego piesek :1luvu: Chyba młodziaszek? :)

Niestety nie jeżdżę często, ale jak tylko uda mi się wyrwać na weekend to staram się go wykorzystać jak tylko mogę :)
Drops ma teraz nie co ponad roczek, ale ma pstro w głowie :D. Kundelek, ale uroczy :) Został znaleziony jako szczeniaczek... przywiązany do drzewa :roll: Rodzice przygarnęli go od znajomych, którzy go znaleźli.

ab. pisze:Kocio-psia sielanka :1luvu:

Dokładnie tak :D

vanesia1 pisze:

Ómarłam :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

:ryk:
Bernard bardzo kocha moją mamę, takiego łaszenia się, domagania pieszczot i min nie widziałam nigdy :D

Annaa pisze:Cześć :)
Fajnie, że wypoczęłaś :) spokój, cisza, las ech..marzenie :roll:
I jeszcze słodkie zwierzaki :1luvu:

Chociaż jestem cały weekend od rana na nogach to nie czuję zmęczenia :)
Pewnie za miesiąc jakiś też pojadę...
Zwierzaki super, miałam je na głowie całą niedzielę (rodzice musieli wyjechać) i opieka nad nimi to sama frajda :)
Obrazek Obrazek Obrazek

Rilla07

Post » Nie lip 27, 2014 22:48 Re: Muszu i Teemuś ♥ Zapraszamy !!! Fotki str. 73, 74 :)

Super, że rodzice pieskowi dali domek, jest piękny i na pewno bardzo kochany <3
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Pon lip 28, 2014 19:49 Re: Muszu i Teemuś ♥ Zapraszamy !!! Fotki str. 73, 74 :)

:1luvu: :201461 :201461
Obrazek

Annaa

Post » Pon lip 28, 2014 19:52 Re: Muszu i Teemuś ♥ Zapraszamy !!! Fotki str. 73, 74 :)

Ojej, Dropsik :1luvu: Trafiło mu się :1luvu:

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Wto lip 29, 2014 7:38 Re: Muszu i Teemuś ♥ Zapraszamy !!! Fotki str. 73, 74 :)

Serce się raduje, gdy czyta się takie historie - o ludziach którzy ratują zwierzęta :201494
Chcę wierzyć, że jest nas więcej niż tych podłych, którzy porzucają swoje zwierzęta ....
Moją sunię - Azirę - też jej byli "właściciele" po prostu zostawili ..... nóż się sam otwiera :evil:
"Aby mieć właściwe spojrzenie na własną pozycję w życiu,człowiek powinien posiadać psa, który będzie go uwielbiał,i kota, który będzie go ignorował"/ D. Bruce
Obrazek
Szarusia [*]; Roki [*]; Kiciucha [*]; Santa [*]2011; Tinka [*]2013; Timorka [*]2013; Azira [*]2015; Cynamon [*] 2019; Fituś [*] 2020; Tola [*] 09.2020; Tosia[*] 04.2021; Tysia [*] 12.2021; Dziunia [*] 02.2024.

Kotina

Od: Czw sty 26, 2012 15:52

Post » Wto lip 29, 2014 17:01 Re: Muszu i Teemuś ♥ Zapraszamy !!! Fotki str. 73, 74 :)

Witajcie Kochani :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Na upał już nie będę narzekać, bo to na razie codzienność :)
Teraz odrobinkę robi się chłodniej, może jakaś burza się szykuje :)

Ja miałam dzisiaj troszkę luźniejszy dzień...
Zrobiłam duże zakupy, byłam na poczcie wreszcie wysłać deklarację do ZUSu :roll:
Połaziłam po mieście myśląc co by tu jeszcze kupić skoro jestem w centrum.
A potem zaszalałam, poszłam do fryzjera na farbowanie :D
Dziewczyny (takie młodziutkie fryzjerki) zrobiły mi miedziano-karmelowy blond - nie potrafię opisać tego koloru, ale jestem zadowolona.
No trudna... jestem biedniejsza troszkę, ale humor się poprawił :D

Kocurki dzisiaj mają apetyt i wylegują się albo na dywanie, albo na parapecie.
Żal mi ich jak siedzą w domu same w tych zaduchu :( No, ale nie mogę im żadnego okna zostawić, wolę nie ryzykować...
Zaraz wrzucę nowe fotki :ok:

aannee99 pisze:Super, że rodzice pieskowi dali domek, jest piękny i na pewno bardzo kochany <3

Kochany jest na prawdę, jeszcze ma pstro w głowie i psie adhd :ryk: , ale jest super psiaczkiem :)

Annaa pisze::1luvu: :201461 :201461

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :201461 :201461 :201461

Spilett pisze:Ojej, Dropsik :1luvu: Trafiło mu się :1luvu:

Chyba tak :) Wygląda na szczęśliwego :D

Kotina pisze:Serce się raduje, gdy czyta się takie historie - o ludziach którzy ratują zwierzęta :201494
Chcę wierzyć, że jest nas więcej niż tych podłych, którzy porzucają swoje zwierzęta ....
Moją sunię - Azirę - też jej byli "właściciele" po prostu zostawili ..... nóż się sam otwiera :evil:

Też bardzo lubię czytać takie historie i tu na miau trafiłam na wiele takich, od razu troszkę większa wiara w człowieka i że są ludzie, którym los zwierzaków nie jest obojętny :)
Chociaż na prawdę to co się dzieje dookoła jest strasznie... tyle psiej i kociej biedy, nieszczęść i to z winy człowieka :(
Na fb obserwuję ogłoszenia ze schroniska i fundacji + tutaj na miau... aż płakać się chce ile tego jest...
Azira taki piękny owczarek... kto mógł zostawić takie cudo?. Z Drago było tak samo, nie chce się wierzyć, że ktoś mógłby porzucić wiernego, oddanego psa... Coś okropnego :evil:
Obrazek Obrazek Obrazek

Rilla07

Post » Wto lip 29, 2014 17:08 Re: Muszu i Teemuś ♥ Zapraszamy !!! Fotki str. 73, 74 :)

I fotek kilka w znanej scenerii :)

Muszer pomimo upałów bardzo często i tak się wygrzewa w plamie słońca... :)
Obrazek

Obrazek

Teemuś portretowo :) Maluch zdecydowanie woli leżeć na dywanie albo na chłodnych płytkach :)
Obrazek

Obrazek

Obrazek

I fotorelacja z wczorajszej zabawy :)
Muszer wlazł do długiego pudełka po przesyłce i... nie chciał z niego wyleźć za żadne skarby :)
Z doświadczenia wiemy, że nie można na siłę, bo wtedy Muszeronek potrafi pokazać pazurki i ząbki :twisted:
Zostawiliśmy go w pudełku, na które wlazł po chwili Teemo i Muszu nie wiedział co się dzieje na górze, coś stukało, drapało... :D
On to robi miny... :ryk:
Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

Rilla07

Post » Wto lip 29, 2014 18:48 Re: Muszu i Teemuś ♥ Zapraszamy !!! Fotki str. 73, 74 :)

Cześć :)
Śliczne fotki robisz :ok:
Bardzo podoba mi się Muszu w promieniach słońca :1luvu:
Teemuś na kafelkach ma wręcz zalotne spojrzenie :) tylko zakochać się w nim :love:
Cudne są te Twoje chłopaki :1luvu: :1luvu:

Fajnie tak czasem właśnie połazić po sklepach, zrobić coś dla siebie ...to zawsze poprawia nam humor :)
Obrazek

Annaa

[poprzednia][następna]