Proszę mi tu Zmrola nie oczerniać słoniową pamięcią. Cała wina leży po stronie dalii - za rzadko przychodzi i biedny Zmrol nie ma okazji przywyknąć

(a swoją drogą, jak były we dwie z Kocurro, nie było takich cyrków)
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
zabers pisze:Chciałam odpowiedzieć Kuleżeństwu, ale mi internet wywaliło.
Proszę mi tu Zmrola nie oczerniać słoniową pamięcią. Cała wina leży po stronie dalii - za rzadko przychodzi i biedny Zmrol nie ma okazji przywyknąć![]()
dalia pisze:zabers pisze:Chciałam odpowiedzieć Kuleżeństwu, ale mi internet wywaliło.
Proszę mi tu Zmrola nie oczerniać słoniową pamięcią. Cała wina leży po stronie dalii - za rzadko przychodzi i biedny Zmrol nie ma okazji przywyknąć![]()
proszę mnie tu dalii nie oczerniać zbyt rzadkim przychodzeniem - dalia dba o biedne serce kotełki
MariaD pisze:dalia lepiej nich się przyzna co biednemu kotku zrobiła tak strasznego, że po latach pamięta. I niech nie ściemnia, że nic.![]()
dalia pisze:MariaD pisze:dalia lepiej nich się przyzna co biednemu kotku zrobiła tak strasznego, że po latach pamięta. I niech nie ściemnia, że nic.![]()
uciełam jajniki i macicę, po czym zapakowałam w kaftan
Malk pisze:najwyraźniej kaftanik był z poprzedniego sezonu. Takich rzeczy się nie wybacza
anulka111 pisze:I po tym wycięciu ona nie ma pamietac?Pamięta się czym innym ,ze tak powiem
Malk pisze:najwyraźniej kaftanik był z poprzedniego sezonu. Takich rzeczy się nie wybacza
anulka111 pisze:No ale nie dziw się ,ze zwiewa na Twój widok![]()
Może ma obawy,ze caly proces bys powtórzyla?
zabers pisze:Swoją drogą to jest fenomen, bo gdyby podliczyć ilość nieprzyjemnych i bolesnych rzeczy, których Zmrol doświadczył przy mnie i z którymi powinnam się kojarzyć - biję dalię na głowę. Podawanie piguł, lewatywa, 2 razy usuwanie zębów, smarowanie dziąseł, nacinanie węzła i czyszczenie z ropy - w tych wszystkich rzeczach (pośrednio lub bezpośrednio) maczałam swoje brudne paluchy. I co? I nic. A dalia? jedna sterylka i do dziś panika jak stąd do Tomaszowa.
Niezbadane są ścieżki zmrolowych neuronów.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Lifter, Silverblue i 50 gości