Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kocia_mendka pisze:kantował znaczy całe życie?! To drań dopieroAle nie powiem mu o tym niech nadal żyje w przeświadczeniu,że ja nic nie wiem...
kocia_mendka pisze:Mam 160 cm wzrostu i 60 kilo wagi...Osobiście uważam,że pudło powinno być jak największe, w końcu musze zabrać ze sobą karimatę ,śpiwór, poduszke mój laptop i kilka książek....;D I najlepiej by było gdyby pudełeczko zostało po wierzchu pociągnięte warstwą folii,nie będzie przemakać na deszczu...
P.S. Ponadto bardzo się wiercę przez sen zatem powinno być również wykonane z tektury o jak największej grubości, zwłaszcza,że nie wiem jak długo będę w nim mieszkać....
MaryLux pisze:kocia_mendka pisze:kantował znaczy całe życie?! To drań dopieroAle nie powiem mu o tym niech nadal żyje w przeświadczeniu,że ja nic nie wiem...
No to niech myśli, że on rządzi, my i tak swoje wiemy
aania pisze:MaryLux pisze:kocia_mendka pisze:kantował znaczy całe życie?! To drań dopieroAle nie powiem mu o tym niech nadal żyje w przeświadczeniu,że ja nic nie wiem...
No to niech myśli, że on rządzi, my i tak swoje wiemy
Jasne, kotki rządzą, ale z całą pewnością nie jest to coś, co można małżowinom uświadamiać
aania pisze:jak mówiłem, że naprawię kran, to naprawię. I nie trzeba mi co pół roku przypominać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 23 gości