2. drugi typ to staruszka Funia - już za późno,
sprawdzam w bazie a to nie Funia 15 letnia poszła, tylko Baczi 15 letni, namiszała mi ta Izka

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
galos3max pisze:w jaki wieku jest Guguś K 151/06/14? i coś na temat charakteru?
mk999 pisze:galos3max pisze:w jaki wieku jest Guguś K 151/06/14? i coś na temat charakteru?
Guguś ma około dwóch lat, został adoptowany jako kociątko ze schroniska , jak go potracił samochód został odwieziony do Arki i porzucony. Bardzo fajny kocur.
galos3max pisze:w jaki wieku jest Guguś K 151/06/14? i coś na temat charakteru?
jej siostra pisze:galos3max pisze:w jaki wieku jest Guguś K 151/06/14? i coś na temat charakteru?
???!
galos3max pisze:sama już nie wiem, szukam jakiegoś biedaka, który potrzebuje domu na już. znalazłam staruszka Myśliwego u markopolo00, który mnie ujął, znalazłam dwuletniego czarnuszka z Nowej Huty, wyrzuconego z domu po śmierci właścicielki, który z tęsknoty traci futro i widzę kilka biedaczków w schroniemam wrażenie, że oszaleję od nadmiaru smutnych historii
nie wiem, może jakiś kot sam na mnie trafi...
galos3max pisze:jej siostra pisze:galos3max pisze:w jaki wieku jest Guguś K 151/06/14? i coś na temat charakteru?
???!
jej siostra, ale o co chodzi
jej siostra pisze:galos3max pisze:jej siostra pisze:galos3max pisze:w jaki wieku jest Guguś K 151/06/14? i coś na temat charakteru?
???!
jej siostra, ale o co chodzi
Do rzem zrozumiała
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 33 gości