Prosimy o zamknięcie wątku

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 17, 2014 7:13 Re: Konkurs Ślepaczków -zbieramy zdjęcia , zapraszamy:-)

Dołączymy do konkursu :D

To nasze dwa schroniskowe tymczasiki, obecnie w domkach na przechowaniu, będą szukac własnych opiekunów.
Mianuję się mamą chrzestną obu dziewczynek i zgłaszam do konkursu :D

1. Lusia.

Na ten moment ok. dziewięciotygodniowa panna z ADHD. Trafiła do nas już po przebytym kk, zrosty na rogówce potężne. Lekarze szacują, iż ma ok. 30% widzenia w obu oczkach. Rozrabiaka. Uwielbia siedziec na ludzkim ramieniu.

Obrazek

2. Lenka.

W podobnym wieku jak Lusia. Kiedy do nas trafiła, oczka już nie miała, za to w tym miejscu była jedna wielka ropna rana, ale to wszyscy znacie, prawda? :? Po odjęciu oczka mała Lenka odzyskała radośc zycia, jest małym huncwotem, pierze po pysku 7 kg rezydenta i szuka domku.

Obrazek

Ładne jesteśmy, prawda? :1luvu:
Obrazek

Jestem zbudowana z pamięci moich rodziców i dziadków, wszystkich moich przodków. Są w tym, jak wyglądam, w kolorze moich włosów. I jestem zbudowana ze wszystkich, których w życiu spotkałam, którzy zmienili sposób mojego myślenia. Więc kim jestem „ja"?

Kamakolo

Od: Śro gru 30, 2009 8:21

Post » Czw lip 17, 2014 7:22 Re: Konkurs Ślepaczków -zbieramy zdjęcia , zapraszamy:-)

Dara jest prześliczną koteczką :1luvu: Czy ona ma czarne poduchy? :)

CikCik wakacyjnie...

Kita zajęła moją miejscówkę, no weź jej coś powiedz :evil:
Obrazek

Ooo! Zlazła! To ja się mogę teraz powyciągać na słoneczku :)
Obrazek

Tam jednak trochę za gorąco, na parterze o wiele lepiej, ufff...
Obrazek

Postaram się jeszcze o jakieś świeższe fotki.
Obrazek

nelka83

Od: Czw gru 29, 2011 8:41

Post » Czw lip 17, 2014 12:25 Re: Konkurs Ślepaczków -zbieramy zdjęcia , zapraszamy:-)

kajtek56 pisze:Witam :-)
Puszek - pięknota! To bliźniacze pysio jak mojej Fileńki :-)

Dziękuję za miłe słowa :201465 :D
kicikicimiauhau

Post » Czw lip 17, 2014 14:44 Re: Konkurs Ślepaczków -zbieramy zdjęcia , zapraszamy:-)

Kamakolo pisze:Ładne jesteśmy, prawda? :1luvu:

Ładne to za mało powiedziane! Zakochać się można.

nelka83 pisze:Dara jest prześliczną koteczką :1luvu: Czy ona ma czarne poduchy? :)

Dziękuję! Tak, wszystkie czarne.

Jibril

Od: Wto lip 15, 2014 20:00

Post » Czw lip 17, 2014 15:50 Re: Konkurs Ślepaczków -zbieramy zdjęcia , zapraszamy:-)

alessandra pisze:
Nemi pisze:A czy jeżu ślepaczek też może być :?:

naturarnie że tak :!: nie ograniczamy się do gatunku lecz do wyjątkowości :wink:

To dopiero będzie fajnie :ok:

Tym bardziej,że mamy jeszcze jednego sponsora -ewar :1luvu: , ale na razie nie pokażę wszystkich nagród 8) :mrgreen:

matusiu, tylko co ja dla jeża wymyśle 8O
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Klub Ślepaczkowy

Od: Czw maja 05, 2011 14:56

Post » Sob lip 19, 2014 15:13 Re: Konkurs Ślepaczków -zbieramy zdjęcia , zapraszamy:-)

mamy już wszystkie nagrody -odsłona reszty prezentów dla zachęty :wink:

ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Klub Ślepaczkowy

Od: Czw maja 05, 2011 14:56

Post » Sob lip 19, 2014 16:13 Re: Konkurs Ślepaczków -zbieramy zdjęcia do 30.07, zapraszam

Rolfik uznał,że powyżej temp.30 st. można nareszcie sie opalać- oczywiscie tylko tam, gdzie największe nasłonecznienie -na oszklonej werandzie na plamie słońca -bo cieplej :mrgreen:
ObrazekObrazek

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Sob lip 19, 2014 17:26 Re: Konkurs Ślepaczków -zbieramy zdjęcia do 30.07, zapraszam

alessandra pisze:Rolfik uznał,że powyżej temp.30 st. można nareszcie sie opalać- oczywiscie tylko tam, gdzie największe nasłonecznienie -na oszklonej werandzie na plamie słońca -bo cieplej :mrgreen:
ObrazekObrazek

ale bura klucha, zupelnie jak moja Zuzia
Obrazek
Obrazek

catalina

Od: Sob kwi 16, 2005 10:31

Post » Nie lip 20, 2014 20:57 Re: Konkurs Ślepaczków -zbieramy zdjęcia do 30.07, zapraszam

To i ja postanowiłam zgłosić małego szaleńca do konkursu. Proszę Państwa przedstawiam Śliwkę vel Abażur. Śliwka jest moim tymczasem jakoś od połowy czerwca. Do mnie trafiła jako około 2 miesięczna glizda po amputacji oczka. Śliwka poza tym, że jest nadpobudliwym szaleńcem, który nie usiedzi 2 sekund w jednym miejscu, ma dziwny zwyczaj w środku nocy włażenia na moją głowę i ciumkania czegokolwiek na mojej twarzy.

Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

Post » Nie lip 20, 2014 21:41 Re: Konkurs Ślepaczków -zbieramy zdjęcia do 30.07, zapraszam

turkawka pisze:To i ja postanowiłam zgłosić małego szaleńca do konkursu. Proszę Państwa przedstawiam Śliwkę vel Abażur. Śliwka jest moim tymczasem jakoś od połowy czerwca. Do mnie trafiła jako około 2 miesięczna glizda po amputacji oczka. Śliwka poza tym, że jest nadpobudliwym szaleńcem, który nie usiedzi 2 sekund w jednym miejscu, ma dziwny zwyczaj w środku nocy włażenia na moją głowę i ciumkania czegokolwiek na mojej twarzy.

Obrazek

mała lwica i wielki łobuz w jednym ciałku :)

michalinadzordz

Od: Nie wrz 25, 2011 9:24

Post » Nie lip 20, 2014 22:08 Re: Konkurs Ślepaczków -zbieramy zdjęcia do 30.07, zapraszam

turkawka pisze:To i ja postanowiłam zgłosić małego szaleńca do konkursu. Proszę Państwa przedstawiam Śliwkę vel Abażur. Śliwka jest moim tymczasem jakoś od połowy czerwca. Do mnie trafiła jako około 2 miesięczna glizda po amputacji oczka. Śliwka poza tym, że jest nadpobudliwym szaleńcem, który nie usiedzi 2 sekund w jednym miejscu, ma dziwny zwyczaj w środku nocy włażenia na moją głowę i ciumkania czegokolwiek na mojej twarzy.

Obrazek

Moja Faworytka <3

j.szmudrowska

Od: Sob lip 28, 2012 21:56

Post » Śro lip 23, 2014 17:51 Re: Konkurs Ślepaczków -zbieramy zdjęcia do 30.07, zapraszam

a co tu taka cisza 8O a konkurs nawet na stronie www naszej rozreklamowany :wink:

a. nagrody zamurowały :mrgreen:
b. ludziska uganiaja się za kotami aby obfocić :lol:

alessandra

Post » Czw lip 24, 2014 10:03 Re: Konkurs Ślepaczków -zbieramy zdjęcia do 30.07, zapraszam

alessandra pisze:a co tu taka cisza 8O a konkurs nawet na stronie www naszej rozreklamowany :wink:

a. nagrody zamurowały :mrgreen:
b. ludziska uganiaja się za kotami aby obfocić :lol:

Albo trza go bardziej rozreklamować :) Może na stronie Facebooka, stamtąd dużo ludzi zagląda :) A na strone FB cisza o konkursie :)

j.szmudrowska

Post » Czw lip 24, 2014 11:53 Re: Konkurs Ślepaczków -zbieramy zdjęcia do 31.07, zapraszam

pomysł przedni, postaram sie poprosic o to z przekierowaniem na miau, jak na www -przyznac trzeba,że stronka znów ma sporo wejść-czyli czytają nas :D

tylko cosik pisać nie chcą :?

alessandra

Post » Czw lip 24, 2014 11:58 Re: Konkurs Ślepaczków -zbieramy zdjęcia do 31.07, zapraszam

alessandra pisze:pomysł przedni, postaram sie poprosic o to z przekierowaniem na miau, jak na www -przyznac trzeba,że stronka znów ma sporo wejść-czyli czytają nas :D

tylko cosik pisać nie chcą :?

Czytają czytają :) więc trza kuć żelazo póki gorące :)

j.szmudrowska

[poprzednia][następna]