Witanko poniedziałkowe U nas dalej skwar, Shercio ledwo żyje
"We don't apologize And that's just the way it is But we can harmonize Even if we sound like shit Don't try to criticize You bitches better plead the fifth" \\m// MRRRRAAUUUUUU!HELL BLOODY YEAH! "Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff."
Witam Was bardzo serdecznie wszystkie i zapraszam do kolejnej, letniej foto-relacji z Kotinowa
Tysiaczek – luzaczek, wystawia brzusio do wietrzenia, najważniejsze, że przestała posikiwać poza kuwetą – jestem z niej dumna
Tosia – obserwatorka oraz ćwicząca jogę
Tolcia wygrzewająca kości na słonku – balkoning
Dziunieczka – ładnie pozuje do fotek
Cynamon – pan kocur na włościach
Fitula – chłodzi brzuszek oraz „robi” za psa pilnującego
Azirka – pokazała ozorek też lubi poleżeć w przedpokoju
Tysia i Tola – w na jednym drapaku Tosia i Tola – kot powiedział, że wąż służy tylko do zabawy ? niektórzy mają z niego świetną podpórkę
Foto-dowody na rozejm pomiędzy Cymusiem a Tośką
Okupacja fotela i podnóżka dużej
Tyle na dzisiaj, wszystko na to wskazuje ,że szybko nowych fotek nie będzie .... mam zdecydowanie za mało delikatne ręce do tego małego aparatu fotograficznego znowu coś mi pękło, coś się odłamało i działa kiedy chce kiedy on chce ... a nie ja
Ale walnęło ... nawet nie widac chmur, a wali raz za razem .... zmykam uspokoić biednego Fitulka
"Aby mieć właściwe spojrzenie na własną pozycję w życiu,człowiek powinien posiadać psa, który będzie go uwielbiał,i kota, który będzie go ignorował"/ D. Bruce Szarusia [*]; Roki [*]; Kiciucha [*]; Santa [*]2011; Tinka [*]2013; Timorka [*]2013; Azira [*]2015; Cynamon [*] 2019; Fituś [*] 2020; Tola [*] 09.2020; Tosia[*] 04.2021; Tysia [*] 12.2021; Dziunia [*] 02.2024.
chyba koty mają inne zdanie na ten temat wygodne miejscówki należą do nich
Ale walnęło ... nawet nie widac chmur, a wali raz za razem .... zmykam uspokoić biednego Fitulka
u nas chwilowo przeszło, ale też było słychać grzmoty przy mocnym słońcu [/quote]
Mir.ko masz rację, one mają całkiem odmienne zdanie co do własności w tym mieszkaniu
"Aby mieć właściwe spojrzenie na własną pozycję w życiu,człowiek powinien posiadać psa, który będzie go uwielbiał,i kota, który będzie go ignorował"/ D. Bruce Szarusia [*]; Roki [*]; Kiciucha [*]; Santa [*]2011; Tinka [*]2013; Timorka [*]2013; Azira [*]2015; Cynamon [*] 2019; Fituś [*] 2020; Tola [*] 09.2020; Tosia[*] 04.2021; Tysia [*] 12.2021; Dziunia [*] 02.2024.
"We don't apologize And that's just the way it is But we can harmonize Even if we sound like shit Don't try to criticize You bitches better plead the fifth" \\m// MRRRRAAUUUUUU!HELL BLOODY YEAH! "Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff."
Dziękuję Ciociu Moniko ... ale mnie samo cos trzepi, ja nie kcem ale musem siem trzasac, bo cos blyska i wali jak goopie, ja chce do kibla - tam mniej słychac
Zyczenie Fitusia jest dla mnie rozkazem - idziemy się schowac do bezpiecznego azylu ...