Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agusialublin pisze:Ja jak przywiozę sobie mięty z działki to robię napój domowej roboty. Wyciskam sok z grejpfruta albo pomarańczy, mieszam z wodą i dorzucam mięty i cukru.
Jak się schłodzi jest mniamuśne
Ewa L. pisze:agusialublin pisze:Ja jak przywiozę sobie mięty z działki to robię napój domowej roboty. Wyciskam sok z grejpfruta albo pomarańczy, mieszam z wodą i dorzucam mięty i cukru.
Moja mięta jest taka mechata - nie ma gładkich listków.
Ewa L. pisze:agusialublin pisze:Ja jak przywiozę sobie mięty z działki to robię napój domowej roboty. Wyciskam sok z grejpfruta albo pomarańczy, mieszam z wodą i dorzucam mięty i cukru.
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:agusialublin pisze:Ja jak przywiozę sobie mięty z działki to robię napój domowej roboty. Wyciskam sok z grejpfruta albo pomarańczy, mieszam z wodą i dorzucam mięty i cukru.
mięta taka jest
agusialublin pisze:Ewa L. pisze:agusialublin pisze:Ja jak przywiozę sobie mięty z działki to robię napój domowej roboty. Wyciskam sok z grejpfruta albo pomarańczy, mieszam z wodą i dorzucam mięty i cukru.
ale na napoje tez się nadaje
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:agusialublin pisze:Ja jak przywiozę sobie mięty z działki to robię napój domowej roboty. Wyciskam sok z grejpfruta albo pomarańczy, mieszam z wodą i dorzucam mięty i cukru.
mięta taka jest
Na opakowaniu herbaty nie widać meszku.
Użytkownicy przeglądający ten dział: aania, Tygrysiątko i 85 gości