Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agusialublin pisze:Doberek Miruś
mir.ka pisze:Rudzia teraz ciagle śpi z tym wysuniętym jęzorkiem, tak słodko wtedy wygląda, nie mogę sie na nia napatrzeć. A to chyba z powodu braku ząbków.![]()
U mnie w ogródku też busz, ale celowy, bo im gęściej roślin tym mniej chwastów.
shira3 pisze:mir.ka pisze:Rudzia teraz ciagle śpi z tym wysuniętym jęzorkiem, tak słodko wtedy wygląda, nie mogę sie na nia napatrzeć. A to chyba z powodu braku ząbków.![]()
U mnie w ogródku też busz, ale celowy, bo im gęściej roślin tym mniej chwastów.
Niekoniecznie. Mój Rudi ma wszystkie ząbki a też często ozorek ma na wierzchu....
A z tą koncepcją ogrodową to święta racja, też sadzę i dosiewam co mi w rękę wpadnie - bo mniej miejsca na chwastyAle mi jakoś tak nie rośnie....
Nie wszystko wzeszło, np mięta
shira3 pisze:Taki mam talentMoże lepiej sadzonki zakupić?
Apocalipto pisze:My mamy dużo mięty możemy się podzielić. Tylko ta roślina jest strasznie ekspansywna.
shira3 pisze:Koniecznie. Chcę i u mnie może się rozrastać - wolę ją niż pokrzywę czy lebiodę..... Nikt ze znajomych chyba akurat nie ma ale czasem są w marketach w doniczkach - taka powinna się przyjąć co?
izka53 pisze:Shirka , kochana, ile tej mięty chcesz ??? Jutro drę i Ci wysyłam. Ostatnio koleżanka trochę wzięła, już nie widać skąd.![]()
![]()
Miruś, jestem , ale rzadko się odzywam, mój wąt leży odłogiem, foty czekają .....![]()
![]()
izka53 pisze:Shirka , kochana, ile tej mięty chcesz ??? Jutro drę i Ci wysyłam. Ostatnio koleżanka trochę wzięła, już nie widać skąd.![]()
![]()
Miruś, jestem , ale rzadko się odzywam, mój wąt leży odłogiem, foty czekają .....![]()
![]()
Ewa L. pisze:Też mam miętkę w doniczkach na balkonie i podobno inną niż wszystkie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 31 gości