Moderator: Estraven
anulka111 pisze:Szybko spacerujeewkaa pisze:Dziękujemy- podobno wszytsko się udało, dzięki szybkiej reakcji nic "w środku" kota nie zdąrzyło się zaplątać i uszkodzić, ufff.
Teraz rekonwalescencja, mam nadzieję,że już będzie tylko dobrze
A tuhttp://youtu.be/mYuGWNfIQRc tym razem ciut inny spacerk Tsuli
Nie mam pojecia ile ma, bo to nie nasz, ale mały nie jestJoanka Ruda pisze:mam pytanie ten balkonetek to nie jest metr na dwa???
No właśnie średnio alpinistyczna się okazała - barierka nie ciągnie jej aż tak mocno jak bengalirudy kociak pisze:O kurczę fajny spacerek,alpinistka jakaś z wiewiórymusiałam dobrze przyjrzeć się tej siatce,bo wzrok już nie ten w moim wieku
Dziecko jest biedne bo nikt się nie chce z nią bawić tak jak ona by chciałaMariaD pisze:Ups. Zapomniało się dziecku jak bawić się z Dzidzią?
Łapa została podniesiona ale nie opadła, za to warkot i prych był odpowiednianulka111 pisze:Dwa kroczki do przodu.....jeden w tyl. Gamisia dyktuje tempo. Czy mala dostala lapa za smialosc?
WiemKicorek pisze:Trzeba jej sprawić odpowiednie towarzystwo
ewkaa pisze:Gamina mogła by zażądać wyprowadzki do mamusi![]()
MariaD pisze:ewkaa pisze:Gamina mogła by zażądać wyprowadzki do mamusi![]()
Pasowałaby do statecznego grona. Roksi nauczona szacunku dla starszych, nie ośmiela się na takie poufałości jak Tsula.![]()
O!Dać Roksi do Tsuli.
Robimy "machniom"?
to moze być TYLKO mco lub somJoanka Ruda pisze:a ja trzymam kciuki ,żeby Wam się udało towarzystwo do Tsu dobrać
MCO ? SIB? czy drugi somalijczyk?
a może bengal
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, ewar, Google [Bot] i 709 gości