Moderator: Estraven

wiata pisze:Wrzucam też kilka zdjęć, bo już wszyscy wiedzą, że Lili jest Lili, ale mało kto ją widział.
Marcelibu pisze:Czy wetka powiedziała skąd się "wzięła" utrata węchu? Bo utratę wzroku po wypadku łatwo sobie wytłumaczyć.
Czy to nie jest jakiś kłopot w nosku (mechaniczny w sensie)?
Jakiś krzep krwi po uderzeniu, katar...
kordonia pisze:Samo to, że się interesuje jedzeniem, to dobry znak. Stawiam na to, że jednak boi sie bólu przy samodzielnym jedzeniu.
. W sumie dzisiaj dostała 40g royala, 20g rano ze strzykawki drugie tyle wciąnęła sama. Potem napiła się ze swojej miski. W poszukiwaniu wody musiała obwąchać 4 miski, więc chyba zaczyna coś czuć. Katar już ustępuje a z nosa nie lecą takie paskudztwa jak wcześniej. Wydzieliny jest znacznie mniej i jest prawie czysta. Po posiłku chciała siku, na poduszkę
. Twoja pomoc spowodowała, że Lili jest teraz z nami a nie w schronisku.Marcelibu pisze: Mnie się wydaje, że Lili troszkę widzi. Ona patrzy ... tak... konkretnie.
Marcelibu pisze:Jak z sikaniem? Do kuwety?
Marcelibu pisze:Pies jest przepiękny, taki, jakiego by chciała mieć moja córka.
.kotkubinat pisze:ja też podglądam. Ona wygląda na silnego kota, może będzie lepiej. zaznaczę wątek sobie
teesa pisze:Śledzę wątek od samego początku - jako cicha podczytywaczka.
Zdjęcia ukazują jak dużo zrobiłaś dla kocinki.![]()
Życzę, by jak najszybciej kota wróciła do zdrowia.
i oczywiście trzymam kciuki za kotę
.
. Przed chwilą namiauczała na mnie, że pora na kolację. Dostała 1 gourmeta i mini groszki, zobaczymy jak jej pójdzie. W planach mam przygotowanie jej domowego convalescens, poczytałam na forum i podobno żółtko, zmieszane ze śmietaną i wodą doskonale zastępuje weterynaryjną wersję. Jajko się studzi. Nie ukrywam, że względy finansowe są istotne.
. Niestety kupy dalej niet. Dałam jej 2,5ml parafiny po porannym jedzeniu. Wieczorem dam jej drugie tyle. Jutro dzwonię do vet to dopytam przede wszystkim o to. W razie czego mam też laktuloze. Kici dostała prezent od mojej mamy
. Otwieramy piwo na tę okazję
. Ogromnie mnie ciekawi, czy kić dalej będzie spała w kuwecie

wiata pisze:Wydaje mi się, że pomału wychodzimy na prostą.

Marcelibu pisze:No i DS na horyzoncie!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kocidzwoneczek, kota_brytyjka, ragdollowiec i 50 gości