Mruczeek pisze:jest w schronisku
Na stronie schroniska Nosek, Sniezka, Janosik, Kutia, Kicia maja ladne zdjecia.
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Mruczeek pisze:jest w schronisku
Lila_iwa pisze:Kicia z Wietora ma dom.
Mruczeek pisze:Zostają:
Milka, Malwinka, Strzałka (tu opis i nowe zdjęcia potrzebne), Malasezja, Laguna, Gryzia, Rukia, Klarysa (zdjęcia),
jest jeszcze POCAHONTAS
Snake (zdjęcia i nie wiem czy jest sens ogłaszać?), Krawiec (wisi w bazie, ale podobno cieszy się wolnością),
Luksja (ma nowe id k 80/05/14), Wiśnia (nie wiem czy jest sens ogłaszać), Dratewka (zdjęcia), Jędruś, Balerina, Mila (to samo), Lolek
Tunisia pisze:Właśnie Bankcoś mi kojarzyło właśnie na B
a Malwinka jest na magazynach ?
Czarno-biała bez ogonka (wylizywała sobie brzuszek) Pięknotka, Ślicznotka czy jakoś tak, ona znalazła dom?
a kojarzycie taką drobną, burą kotkę "nadrzewną, która zawsze tak głośno miaukoli do ludzi?
Tunisia pisze:Właśnie Bankcoś mi kojarzyło właśnie na B
a Malwinka jest na magazynach ?
Czarno-biała bez ogonka (wylizywała sobie brzuszek) Pięknotka, Ślicznotka czy jakoś tak, ona znalazła dom?
a kojarzycie taką drobną, burą kotkę "nadrzewną, która zawsze tak głośno miaukoli do ludzi?
Mruczeek pisze:Sporo kotów jest już w domu.
Zostają:
Milka, Malwinka, Strzałka (tu opis i nowe zdjęcia potrzebne), Malasezja, Laguna, Gryzia, Rukia, Klarysa (zdjęcia),
jest jeszcze POCAHONTAS
Snake (zdjęcia i nie wiem czy jest sens ogłaszać?), Krawiec (wisi w bazie, ale podobno cieszy się wolnością),
Luksja (ma nowe id k 80/05/14), Wiśnia (nie wiem czy jest sens ogłaszać), Dratewka (zdjęcia), Jędruś, Balerina, Mila (to samo), Lolek.
sprawdźcie jeszcze, bo mogło mi się coś pomylić
Mruczeek pisze:Właśnie Tago jest pod ambulatorium i szykuje się do domu!
Pani wypatrzyła go w... Dzienniku
Jest i druga Pani, która bierze 15 letnią koteczkę, mk wie którą
Mruczeek pisze:jest dużo pyrtków
Chciałam wybrać kota do Magicznego, myśle myśle, mam a tu;
1. Bąbel, też idzie do domuhttp://www.schronisko.krakow.pl/Adopcje ... 84BEL.html
2. drugi typ to staruszka Funia - już za późno,
3. Iwonka http://www.schronisko.krakow.pl/Adopcje ... WONKA.html
(może do czwartku będzie)
muszę częściej chodzić na koty
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 28 gości