Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mir.ka pisze:
ale fajne miejscówki mają
aannee99 pisze:Hej
Upałów ciąg dalszy, strasznie ciężko się funkcjonujeKotałki i sunia też się męczą i większość dnia po prostu przesypiają. Tośka dzisiaj przeszła samą siebie, jest tak upalnie, ale ona bardzo chciała się bawić wędką, śmigała jak szalona, aż się zdyszała. Postawiłam ją przy miseczce z woda, wypiła i poszła słodko spać
Chciałam dodać, że pizza wyszła przepyszna, po raz pierwszy sama robiłam pizzę i jestem bardzo zadowolona, wszystkim smakowała. Ciasto jest banalnie proste w zrobieniuTartaletki również wyszły przepyszne i wszystkim smakowały
![]()
A wieczorem futrzaki zostają same w domu, bo wybieramy się na koncert Lato Zet i Dwójki![]()
Wikusia bardzo się cieszy, zabieramy Jej najlepsza koleżankę![]()
http://www.radiozet.pl/Polecamy/Lato-ZE ... onej-Gorze
aannee99 pisze:Hej
Ja tylko na chwilkę. Mama była z wynikami u lekarza, pilnie idzie do szpitalaJest guz, nie wiadomo jaki. Mama jest załamana, ale staram się Ją pocieszyć. Nie jest to szpital u nas, więc nawet nie będę miała możliwości odwiedzania Jej
Przykro bardzo, ale musi być dobrze, nie ma innej opcji.
Tutaj przepis na pizzę:
3 szklanki mąki, łyżka oleju. łyżeczka soli i cukru.szklanka wody przegotowanej cieplej. kostka drozdży. wszystko zagnieść i odstawić na 20 minut. po tym czasie wyłoży ćna blachę posmarowaną olejem . położyć swoje ulubione dodatki i do piekarnika na ok 20min. ja smaruje ciasto keczupem i sypie na to oregano
Milenka Tak, to ta Zg, dokładnie jestem z Sulechowa, ale to bardzo blisko Zg
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 69 gości