A jak duże miałaś kamyczki? ja mam 1 cm i 1,3 cm i lekarz mówi że z operacją trzeba się wstrzymać dopóki nie urosną, przynajmniej 1,5 cm..
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vanesia1 pisze:Dziękuję!![]()
A jak duże miałaś kamyczki? ja mam 1 cm i 1,3 cm i lekarz mówi że z operacją trzeba się wstrzymać dopóki nie urosną, przynajmniej 1,5 cm..
vanesia1 pisze:Ja juz miałam kilka razy takie ataki, bardzo silne i bardzo długie - 12-14 godzin
Może wybiorę się jednak do rodzinnego, niech zweryfikuje czy rzeczywiście trzeba czekać, bo i tak od ręki mnie na zabieg nie przyjmą, na pewno będę musiała czekac na termin.
Kociara -> ja chcę laparoskopowo! Tylko i wyłącznienie chcę mieć wielkiej blizny
isabell36 pisze:Ania, ja woreczek miałam usuwany chyba z 14 lat temu i nie narzekamdiety prawie wcale nie trzymam, choć chyba muszę zacząć bo mi żołądek dokucza
![]()
kamienie na nerkach, cóż lubię piwo i mam nadzieję, że mnie uchroni![]()
na kamień który już jest (ale musi już schodzić) moja babcia poleca: gorącą kąpiel, sześciopak piwa i osobę towarzyszącą:
wejdź do gorącej kąpieli weź piwo i pij, jak się zachce sikać to sikaj, osoba towarzysząca jest po to aby cię pilnować jak się ubzdryngoliszpodobno pomaga i to bez większego bólu
mam nadzieję, że nie będę musiała próbować .... mam prysznic
Użytkownicy przeglądający ten dział: elkaole, Hana, Lifter, zuza, zuzia115 i 1024 gości