Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Alienor pisze:Justysiu, nie dziękuj, bo ja tylko daję tym maluchom więcej czasu, a nie porządne DT (no, chyba że DS znajdzie się w tzw. międzyczasie). Nie jestem w stanie czasowo i organizacyjnie obrobić się z wszystkimi, a maluchy mnie przerażają bo u nich od zdrowia do ciężkiego stanu czasem 1 dzień wystarczy.Co do suchego to sądzę, że 5 kg będzie aż nadto, skoro 2x dziennie dostaną mokre lub mięso. MamaGiny powiedziała, że je dowiezie w niedzielę i też pomoże w kwestii szczepień. Bo testów w tym wieku chyba nie ma co robić, bo i tak będą niemiarodajne?
mamaGiny pisze:wygląda na to, że koty dorosłe są wypuszczane na dwór
dla nich to koniec świata..
Justa&Zwierzaki pisze:Alienor pisze:Ponieważ oczywiste, że nie znajdzie się jeden DT, który by przejął wszystkie, to trzeba je będzie rozdzielić. Jako że u mnie dorosłe niekastrowane "nie mają życia", więc mogę wziąć na TDT tylko te maluchy (choć wolałabym nie brać niczego). Tylko nie wiem, jak zrobić z odebraniem ich stamtąd, bo chwilowo mam skomplikowaną sytuację ze względu na moje zdrowie. No i to tylko TDT - miałyby czas do połowy sierpnia na znalezienie DT. Także potrzebna byłaby pomoc na zaszczepienie i testy(?) dla tej 4ki, bo 1 kota dałabym radę obrobić sama, ale 4ki to nie.
Nie wiem jak dziękowaćodemnie będzie 10 kg Sanabell dla kociąt , tylko tyle mogę , ale bede wszędzie prosić o pomoc ....
Justa&Zwierzaki pisze:mamaGiny pisze:wygląda na to, że koty dorosłe są wypuszczane na dwór
dla nich to koniec świata..
Dokładnie tak , i teraz czy do jutra jeszcze tam beda czy nie i czy znajdzie sie ktoś kto by chociaż podarował im miejsce w łazience, piwnicy:(:(
ASK@ pisze:Justa&Zwierzaki pisze:Alienor pisze:Ponieważ oczywiste, że nie znajdzie się jeden DT, który by przejął wszystkie, to trzeba je będzie rozdzielić. Jako że u mnie dorosłe niekastrowane "nie mają życia", więc mogę wziąć na TDT tylko te maluchy (choć wolałabym nie brać niczego). Tylko nie wiem, jak zrobić z odebraniem ich stamtąd, bo chwilowo mam skomplikowaną sytuację ze względu na moje zdrowie. No i to tylko TDT - miałyby czas do połowy sierpnia na znalezienie DT. Także potrzebna byłaby pomoc na zaszczepienie i testy(?) dla tej 4ki, bo 1 kota dałabym radę obrobić sama, ale 4ki to nie.
Nie wiem jak dziękowaćodemnie będzie 10 kg Sanabell dla kociąt , tylko tyle mogę , ale bede wszędzie prosić o pomoc ....
Ja ogłoszę malce u Marzenki jeśli to jakoś pomoże. Inaczej nie dam rady wspomóc
ASK@ pisze:Justa&Zwierzaki pisze:Alienor pisze:Ponieważ oczywiste, że nie znajdzie się jeden DT, który by przejął wszystkie, to trzeba je będzie rozdzielić. Jako że u mnie dorosłe niekastrowane "nie mają życia", więc mogę wziąć na TDT tylko te maluchy (choć wolałabym nie brać niczego). Tylko nie wiem, jak zrobić z odebraniem ich stamtąd, bo chwilowo mam skomplikowaną sytuację ze względu na moje zdrowie. No i to tylko TDT - miałyby czas do połowy sierpnia na znalezienie DT. Także potrzebna byłaby pomoc na zaszczepienie i testy(?) dla tej 4ki, bo 1 kota dałabym radę obrobić sama, ale 4ki to nie.
Ja ogłoszę malce u Marzenki jeśli to jakoś pomoże. Inaczej nie dam rady wspomóc
Użytkownicy przeglądający ten dział: 44 Kocie Wyspy i 688 gości