Perełkowo 9: Perełka, Chester, Śnieżuś. Puszynka za TM [*]

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pt lip 18, 2014 5:26 Re: Perełkowo 9 zaprasza! ♥♥♥

aannee99 pisze:Madzia, ale dlaczego chcesz przestać jeść mięsko?. Od mięska ugotowanego czy upieczonego - nie przytyjesz ;) A takie upieczone czy ugotowane ćwiartki są super, można 'poskubać' i dodać do pomidorka, ogórka, sałaty - świetna sałatka, do pracy w sam raz ;) No i takie mięsko dużo białka ma, co pomaga w utracie wagi :D

Chodziło mi raczej o to, że jak już mięsko to właśnie w takiej formie jak piszesz, a nie kotlet z całą kaszą i surówką. Mięsko jak najbardziej ;) O ile w pracowej stołówce znajdzie się jakieś niesmażone.

vanesia1 pisze:To prawda. chyba, że Madzia chce zostać wege - jak ciocia Ania? :twisted:

Never :D

Wczoraj napisałabym dobranoc i w ogóle, ale nie chciałam Wam się wcinać w dyskusję - i proszę, jak ładnie poszło :D

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Pt lip 18, 2014 7:12 Re: Perełkowo 9 zaprasza! ♥♥♥

Magda, lekcje prywatne kosztują, mnie już wystarczająco kosztuje śpiew.... :(

Dzień dobry wszystkim!
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Od: Pon kwi 21, 2014 14:49

Post » Pt lip 18, 2014 7:58 Re: Perełkowo 9 zaprasza! ♥♥♥

Heeeloł! :mrgreen:
♥ Tosia ♥ razem od 24.11.12
klik -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=165788

Obrazek Obrazek

vanesia1

Od: Sob gru 08, 2012 12:38

Post » Pt lip 18, 2014 8:07 Re: Perełkowo 9 zaprasza! ♥♥♥

MamaMeli pisze:Magda, lekcje prywatne kosztują, mnie już wystarczająco kosztuje śpiew.... :(

Dzień dobry wszystkim!

No tak rozumiem :(
A ja mam na imię Miranda - nick to tylko taka ściema ;)
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

Od: Wto sty 08, 2013 22:44

Post » Pt lip 18, 2014 8:27 Re: Perełkowo 9 zaprasza! ♥♥♥

coś gdzieś przy rozmowie o Waszym spotkaniu mi świtało ale nie mam pamięci wzrokowej :oops:
Miranda i jeszcze tańczy :1luvu:

swoją drogą jeszcze jakiegoś Prospera i Ferdynanda nam trzeba i mamy Burzę w komplecie :1luvu:
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Post » Pt lip 18, 2014 8:40 Re: Perełkowo 9 zaprasza! ♥♥♥

Mogę kotom imiona zmienić, ale o Alonso to Ty się postaraj :ryk:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

Od: Wto sty 08, 2013 22:44

Post » Pt lip 18, 2014 8:46 Re: Perełkowo 9 zaprasza! ♥♥♥

Madziu, wcześniej wspominałaś coś o jedzeniu bobiku — miałaś na myśli rzeczywiście bobik (odmianę bobu) czy zwykły bób (tylko nazwę zdrabniasz)? Bo jeśli rzeczywiście bobik, to jestem ciekawa, czy różni się smakiem od „klasycznego” bobu (który uwielbiam!) :)

floxanna

Od: Pon paź 27, 2008 18:41

Post » Pt lip 18, 2014 10:40 Re: Perełkowo 9 zaprasza! ♥♥♥

Podejrzewam że Magdzie chodziło dokładnie o taki zwykły, ordynarny BÓB :D który jest najlepszy na świecie <3

Arielko, ja też mam cyc w rozmiarze 65GG (w porywach do H 8O) i to przy wzroście 163 cm, trochę śmiesznie to wygląda. ze stanikami (oprócz ceny, ale da się trafić na całkiem spoko cenowo albo w promocjach - Freya, Panache np.) mam taki problem że mój biust naprawdę sporo waży i czasem jestem zmuszona chodzić w rozciągniętych stanikach bo nie mogę sobie pozwolić na wydatek ok 150 złotych średnio np. co 4 miesiące. w rezultacie jak kupuję biustonosze to też raz na rok, ale wtedy zazwyczaj od razu 2 :P sportowe niestety to duży wydatek, swój kupowałam ze 2-3 lata temu, ale jakbym miała teraz kupować to zdecydowałabym się na Freyę, cena niefajna ale nie zabija no i to jest jednak inwestycja na jakiś czas :P

a dołączając się do narzekań, mi też przestała się podobać moja oponka na brzuchu, przez którą ciuchy na mnie źle wyglądają, moje zwisy zamiast bicepsów i moja pyzata buzia i mój brak kondycji (po wejściu na 4 piętro na uczelni jestem mega zasapana, no plz). W liceum ważyłam 55 kg i do takiej wagi chciałabym wrócić. Więc trzymam Madzia za Ciebie kciuki a Ty trzymaj za mnie :mrgreen:

mssunflower

Od: Pon wrz 02, 2013 22:21

Post » Pt lip 18, 2014 10:57 Re: Perełkowo 9 zaprasza! ♥♥♥

Spilett pisze:
aannee99 pisze:Madzia, ale dlaczego chcesz przestać jeść mięsko?. Od mięska ugotowanego czy upieczonego - nie przytyjesz ;) A takie upieczone czy ugotowane ćwiartki są super, można 'poskubać' i dodać do pomidorka, ogórka, sałaty - świetna sałatka, do pracy w sam raz ;) No i takie mięsko dużo białka ma, co pomaga w utracie wagi :D

Chodziło mi raczej o to, że jak już mięsko to właśnie w takiej formie jak piszesz, a nie kotlet z całą kaszą i surówką. Mięsko jak najbardziej ;) O ile w pracowej stołówce znajdzie się jakieś niesmażone.

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Pt lip 18, 2014 14:33 Re: Perełkowo 9 zaprasza! ♥♥♥

Hej Madziś :)

Ja ostatnio przerzuciłam się na mięsko przyrządzane na patelni grillowej - mniam :)

Milena_MK

Od: Sob lip 21, 2012 17:20

Post » Pt lip 18, 2014 14:38 Re: Perełkowo 9 zaprasza! ♥♥♥

mssunflower pisze:Podejrzewam że Magdzie chodziło dokładnie o taki zwykły, ordynarny BÓB :D który jest najlepszy na świecie <3

Arielko, ja też mam cyc w rozmiarze 65GG (w porywach do H 8O) i to przy wzroście 163 cm, trochę śmiesznie to wygląda. ze stanikami (oprócz ceny, ale da się trafić na całkiem spoko cenowo albo w promocjach - Freya, Panache np.) mam taki problem że mój biust naprawdę sporo waży i czasem jestem zmuszona chodzić w rozciągniętych stanikach bo nie mogę sobie pozwolić na wydatek ok 150 złotych średnio np. co 4 miesiące. w rezultacie jak kupuję biustonosze to też raz na rok, ale wtedy zazwyczaj od razu 2 :P sportowe niestety to duży wydatek, swój kupowałam ze 2-3 lata temu, ale jakbym miała teraz kupować to zdecydowałabym się na Freyę, cena niefajna ale nie zabija no i to jest jednak inwestycja na jakiś czas :P

a dołączając się do narzekań, mi też przestała się podobać moja oponka na brzuchu, przez którą ciuchy na mnie źle wyglądają, moje zwisy zamiast bicepsów i moja pyzata buzia i mój brak kondycji (po wejściu na 4 piętro na uczelni jestem mega zasapana, no plz). W liceum ważyłam 55 kg i do takiej wagi chciałabym wrócić. Więc trzymam Madzia za Ciebie kciuki a Ty trzymaj za mnie :mrgreen:

ja lubię Fauve a z polskich miękkie koronkowe Samanty :1luvu: Kerk turkusowy i Fauve chabrowa Lucia to moje ulubione staniki
a sportowy kupiłam właśnie Freyę, bez mierzenia, zobaczymy...
Obrazek

a schody są spoko, po schodach mogę chodzić.
Obrazek
György Bálint

MamaMeli

Post » Pt lip 18, 2014 14:45 Re: Perełkowo 9 zaprasza! ♥♥♥

Jaki fajny stanik.
Ja też miałam rozmiar 65GG, ale utyło mi się i mam 70GG i wcale mi się to nie podoba.
Nosiłam staniki polskiej firmy KONRAD, a teraz mam jakiś inny i jest brzydki i mnie ciśnie i muszę schudnąć :evil:
Obrazek Obrazek
Klarunia [*] 06.2004 - 10.02.2013 czekaj na mnie za TM BARF-ujemy od września 2013r.

ab.

Od: Pt kwi 12, 2013 21:10

Post » Pt lip 18, 2014 15:25 Re: Perełkowo 9 zaprasza! ♥♥♥

nie fajny, sportowy, fuuuj. Kerk jest fajny :P
Ale ma niebieskie więc ujdzie :D

widzę że mi się jedno G zgubiło, ja też 65GG :D
Obrazek
György Bálint

MamaMeli

Post » Pt lip 18, 2014 15:44 Re: Perełkowo 9 zaprasza! ♥♥♥

No to ładnie, wychodzi na to, że ja piersi nie mam :ryk: tzn. mam, ale małe :mrgreen: 75B
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Pt lip 18, 2014 15:47 Re: Perełkowo 9 zaprasza! ♥♥♥

aannee99 pisze:No to ładnie, wychodzi na to, że ja piersi nie mam :ryk: tzn. mam, ale małe :mrgreen: 75B

Podejrzewam, że raczej źle dobrany stanik ;) Jeśli z profilu nie wyglądasz w okolicach klatki piersiowej jak deska do prasowania, to na 101% podany rozmiar stanika jest źle dobrany.

floxanna

Od: Pon paź 27, 2008 18:41

[poprzednia][następna]