kuba.kaczor13 pisze:miło że mnie choć troszkę lubicie.
Jasne że tak

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
magdar77 pisze:????
kuba.kaczor13 pisze:magdar77 pisze:????
Bo on jest taki słodki
Kuba pewnie nie potwierdzi tego co piszesz, bo częściej mu dokuczam i żarty sobie robię, ale zachowam Twojego posta i jak mi kiedyś złośliwość wypomni to mu nim zamknę usta
Ewa L. pisze:No że brata swego mam nie lubić siostro ?
magdar77 pisze:No to jak jest częściej jestem miła czy częściej dokuczam
A nie znasz takich przypadków? My akurat się dobraliśmy jako rodzeństwo, ale czasami naturalna rodzina jest taka se. Moja na przykład, choć siostrę mam akurat fajną
Ewa L. pisze:magdar77 pisze:No to jak jest częściej jestem miła czy częściej dokuczam
A nie znasz takich przypadków? My akurat się dobraliśmy jako rodzeństwo, ale czasami naturalna rodzina jest taka se. Moja na przykład, choć siostrę mam akurat fajną
Ciężko stwierdzić bo ja jedynaczka z natury jestem.
magdar77 pisze:No ale rodzinę, kuzynów itp.masz. Ja mam fajne rodzeństwo - rodzone i cioteczne, reszta rodziny hmmmmm.........
kuba.kaczor13 pisze:kiedyś , dawno temu , w czasach rywalizacji bójki braterskie były na porządku dziennym. Biedny był ten który chciał nas rozdzielać .
Łomot dostawał od nas obu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.
Ewa L. pisze:magdar77 pisze:No to jak jest częściej jestem miła czy częściej dokuczam
Ciężko stwierdzić bo ja jedynaczka z natury jestem.
Mirando , jesteś i miła i dowcipna , a dokuczasz we w miarę subtelny sposób . Ewciu i Mirando , My dobieramy się sami , świadomie tworząc
towarzystwa wzajemnej adoracji i kółka plotozainteresowań . A rodzina , ta tzw. biologiczna ,hmmmm , różnie to bywa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 111 gości