Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Avian pisze:... i do tego talia osy
Nemeziss pisze:Dzięki Mirkobyłam i siknęłam.
Tolek apetycik ma niezły. Chrupki na bieżąco, mięsko spora garść i czasem potrafi jeszcze puszką poprawićBardzo się cieszę bo może mu się ta chuda dupka zaokrągli. Śmiesznie wygląda od tyłu bo dupka jest sporo węższa od łebka
Cira jeszcze syczy jak Tolek się porusza, ale Tolek ma swój azyl w na górze i tam go nie niepokoi. Żeby nie zdziczał zabieramy go jednak na dół, szczególnie lubi z moją córką przebywać kiedy się szykuje do szkoły. Cira wtedy śpi w sypialni, a Tolek buszuje po dole.
Z Zuzinkiem jeż wszystko ok, odzyskałą apetyt, jednak czasem zdarza jej się wymiotować kłakami, mimo podawania odkłaczacza.
Czekam na te fotkiNemeziss pisze:Uuuuufff wykopałam wątek z czeluściDawno nic nie pisałam, ale wiele się nie działo. W stosunkach Cirowo-Tolkowych znaczna poprawa, syków prawie nie ma, tylko czasem jak zbyt blisko i zbyt szybko Tolek się porusza. Zresztą on się porusza z prędkością nadświetlną ( od kogos zapożyczyłam ten zwrot ale nie pamiętam od kogo)
Chłopak ładnie wygląda i jest nadzieja na nowe fotki i to znacznie lepsze od moich bo.....
teraz sie będę chwaliła...
w ten weekend mamy niesamowitą przyjemność gościć u siebie Avian i jej chłopaków. Znaczy cudnego Groszka i Wściekłago Radka![]()
(ciekawe co Cira na to hehehe)
poza tym będziemy gościnnie na wystawie w Gliwicach, żeby kibicować Groszkowi oraz innym pięknym znanym i nieznanym kociastym i ich właścicielom. Mamy też nadzieję poznać jak najwięcej kociarzy znanych z miau w realu
Nemeziss pisze:w ten weekend mamy niesamowitą przyjemność gościć u siebie Avian i jej chłopaków. Znaczy cudnego Groszka i Wściekłago Radka![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości