Nie boi się psów , lezie do kotów . Wyżera im z misek
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
barbarados pisze:Od początku tak , jakby tu od zawsze mieszkała![]()
barbarados pisze:Od początku tak , jakby tu od zawsze mieszkała![]()
barbarados pisze:Widok kota po jedzeniu to jest ... coś . Ona się robi pękata . Normalnie jakby piłkę połknęła . Ile dasz tyle zje .
barbarados pisze:Właśnie miałam spotkanie z tygryskiem . Małe bure przelazło na szafkę i ukradło kawałek gotowanej skórki z kurczaka , po czy warcząc , schowało się za ręcznikiem kuchennym i nie dało sobie zabrać![]()
Pewnie głodowała . Ale nadrobimy
barbarados pisze:Maleństwo potrafi wyglądać jak wąż który piłkę połknął .![]()
Wiecie co ? Nie miałam kota o tym ubarwieniu . I jak teraz na nią patrzę z góry jak lata za piłeczką po całym mieszkaniu , to jakby szczur latał
Wiecie co ? Nie miałam kota o tym ubarwieniu . I jak teraz na nią patrzę z góry jak lata za piłeczką po całym mieszkaniu , to jakby szczur latał
barbarados pisze:Widziałam biegającego szczurka pod blokiem u rodziców . Było to w odległym czasie , kiedy ,, mądrzy " ludzie postanowili pozbyć się kotów z piwnic . Po paru takich pokazówkach koty wróciły i to szybko![]()
Ide spać , bo już padam , do jutra
mir.ka pisze:barbarados pisze:Widok kota po jedzeniu to jest ... coś . Ona się robi pękata . Normalnie jakby piłkę połknęła . Ile dasz tyle zje .
może głodowała, biedna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 13 gości