Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.7 -Kaja ma raka

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pon lip 14, 2014 23:33 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.7 -Kaja ma raka

Też tak mówię i ... wywalam męż z łóżka , żeby głodomory nakarmił :twisted:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Pon lip 14, 2014 23:34 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.7 -Kaja ma raka

barbarados pisze:Też tak mówię i ... wywalam męż z łóżka , żeby głodomory nakarmił :twisted:

u mnie ja jestem od kateringu, mąż od prac ziemnych w kuwecie :mrgreen:
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Pon lip 14, 2014 23:35 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.7 -Kaja ma raka

Dobrej nocki <3
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Pon lip 14, 2014 23:42 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.7 -Kaja ma raka

Mój ma ogarniać wszystko . Się wymagająca zrobiłam :twisted:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Pon lip 14, 2014 23:56 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.7 -Kaja ma raka

moje jakoś przyzwyczajone , że śniadanie czyli mokre dostają późno, że nawet jak mąż idzie na rano to one czekają z jedzenie na mnie, aż wstanę :wink: , ale wtedy najpierw do kuchni dać koteczkom jeść :mrgreen:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Wto lip 15, 2014 0:04 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.7 -Kaja ma raka

Też zauważyłam, że koty przyzwyczajają się nawet nie do pory karmienia, ale kto je karmi :)
W dni wolne od pracy mąż musi je dłuugo zwoływać na jedzonko, czekają po prostu aż ja wstanę i im podam :)
Za mną to biegną od samego łóżka... najpierw jedzonko dla paniczów, potem dopiero moje śniadanie ;)

Dobrej nocy :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

Post » Wto lip 15, 2014 8:33 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.7 -Kaja ma raka

A nie, to przecież oczywiste że w pierwszej kolejności jedza kotki :smokin:
Jak wracam do domu to mimo że chce mi się niemiłosiernie na przykład siku to w pierwszej kolejności idę nakarmić kotki. :ok:
Siaty tez rzucam gdzie popadnie bo kotki pierwsze.

A i za mną latają, szczególnie jak do kuchni idę, znak amciaku duza będzie dawała :D
Pysion chapę do mnie drze jak głodny, Gumiś mnie za włosy ciągnie jak głodny. Rycha też dupkę wypina, tylko Kokusia to złoty kotek :1luvu: ona jest bardzo cierpliwa
Obrazek

agusialublin

Post » Wto lip 15, 2014 8:49 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.7 -Kaja ma raka

Rilla07 pisze:Też zauważyłam, że koty przyzwyczajają się nawet nie do pory karmienia, ale kto je karmi :)
W dni wolne od pracy mąż musi je dłuugo zwoływać na jedzonko, czekają po prostu aż ja wstanę i im podam :)
Za mną to biegną od samego łóżka... najpierw jedzonko dla paniczów, potem dopiero moje śniadanie ;)

Dobrej nocy :1luvu: :1luvu: :1luvu:

czyli normalka, najpierw kotki potem my :mrgreen:
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Wto lip 15, 2014 8:56 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.7 -Kaja ma raka

agusialublin pisze:A nie, to przecież oczywiste że w pierwszej kolejności jedza kotki :smokin:
Jak wracam do domu to mimo że chce mi się niemiłosiernie na przykład siku to w pierwszej kolejności idę nakarmić kotki. :ok:

A i za mną latają, szczególnie jak do kuchni idę, znak amciaku duza będzie dawała :D
Pysion chapę do mnie drze jak głodny, Gumiś mnie za włosy ciągnie jak głodny. Rycha też dupkę wypina, tylko Kokusia to złoty kotek :1luvu: ona jest bardzo cierpliwa

a siatek nie sprawdzają? bo moje to muszą zobaczyć czy nie ma tam czegoś dla nich, ewentualnie jak się da to się od razu "poczęstują":mrgreen:
Obrazek

mir.ka

Post » Wto lip 15, 2014 8:58 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.7 -Kaja ma raka

mir.ka pisze:
agusialublin pisze:A nie, to przecież oczywiste że w pierwszej kolejności jedza kotki :smokin:

a siatek nie sprawdzają? bo moje to muszą zobaczyć czy nie ma tam czegoś dla nich, ewentualnie jak się da to się od razu "poczęstują":mrgreen:

jak zobaczą amciaku to do mich lecą
ale siatki to koniecznie muszą sprawdzić, wszytkie cztery się pchają i po siatach buszują :mrgreen:
Kiedyś Gumiś zwędził wędlinkę i w nogi do pokoju :mrgreen:
Obrazek

agusialublin

Post » Wto lip 15, 2014 9:00 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.7 -Kaja ma raka

agusialublin pisze:
mir.ka pisze:

jak zobaczą amciaku to do mich lecą
ale siatki to koniecznie muszą sprawdzić, wszytkie cztery się pchają i po siatach buszują :mrgreen:
Kiedyś Gumiś zwędził wędlinkę i w nogi do pokoju :mrgreen:

całkiem jak Tofik :mrgreen: , u niego to normalne
Obrazek

mir.ka

Post » Wto lip 15, 2014 9:02 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.7 -Kaja ma raka

A jak warczał, jak pitbull :mrgreen: nawet na mnie
Obrazek

agusialublin

Post » Wto lip 15, 2014 9:03 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.7 -Kaja ma raka

czekamy dzisiaj na dostawę z zooplusa z tymi "lepszymi" saszetkami, Tofik znowu jadł śniadanie bez apetytu, nawet Rudzia mu kradła z miski 8O ,
i jeszcze mamy mieć jedną przesyłkę :D , ciekawe czy kotki będą zadowolone :)
Obrazek

mir.ka

Post » Wto lip 15, 2014 9:05 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.7 -Kaja ma raka

mir.ka pisze:czekamy dzisiaj na dostawę z zooplusa z tymi "lepszymi" saszetkami, Tofik znowu jadł śniadanie bez apetytu, nawet Rudzia mu kradła z miski 8O ,
i jeszcze mamy mieć jedną przesyłkę :D , ciekawe czy kotki będą zadowolone :)

zobaczysz że będą zadowolone, w końcu nowe pudła i pudełka będą :mrgreen:
Obrazek

agusialublin

Post » Wto lip 15, 2014 9:08 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.7 -Kaja ma raka

U mnie towarzystwo rozpuszczone jak dziadoski bicz jeśli chodzi o jedzenie :evil:
Rano jedza daną puszkę, nawet zjedzą, na drugi dzień na śniadanie dam im to samo i nosem kręcą i foszek 8O
Generalnie staram się im dawac na każdy posiłek co innego. A się im w dupkach poprzewracało :evil:
Ale mam na nich sposób :smokin: przegłodzę to wszystko wtrząchną :mrgreen:
Obrazek

agusialublin

[poprzednia][następna]