Dzisiaj nad ranem UMARŁ najsłodszy koteczek LALUŚ :( [']

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 14, 2014 16:59 Re: POMOCY! MAŁY LALUŚ - WODOGŁOWIE? POTRZEBNE WSPARCIE :-(

Laluń tak podrozował:
Obrazek
Obrazek
/img][/url]
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Ostatnio edytowano Pon lip 14, 2014 17:32 przez kicikicimiauhau, łącznie edytowano 1 raz
kicikicimiauhau

Post » Pon lip 14, 2014 17:29 Re: MALEŃKI LALUŚ MA WODOGŁOWIE... Potrzebne wsparcie: zabaw

Kochany, dzielny chlopak :love:
A jakie ma szanse na w miare normalne zycie?
Czy weci zakladaja koniecznosc operacji w przyszlosci?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon lip 14, 2014 17:36 Re: MALEŃKI LALUŚ MA WODOGŁOWIE... Potrzebne wsparcie:

Na razie się dobrze czuje i oby jak najdłużej. Pani dr nie wspomina o operacji, gdyz malec sie czuje dobrze. Musi miec spokojny tryb zycia, bez nerwow, nie moze skakac. Maly ma dopiero 4mies, wodogolowie nie jest az tak duze.
kicikicimiauhau

Post » Pon lip 14, 2014 17:38 Re: MALEŃKI LALUŚ MA WODOGŁOWIE... Potrzebne wsparcie:

Ale jak takiego maluszka upilnowac, zeby nie skakal?
I dlaczego to zabronione? Bo moglby sie uderzyc w glowke?

Erin

Post » Pon lip 14, 2014 17:47 Re: MALEŃKI LALUŚ MA WODOGŁOWIE... Potrzebne wsparcie:

Czyli tylko obserwacja,żadnych leków czy badań dodatkowych? A jest możliwość ,że choroba się zatrzyma? Lalusiu słodki,buziaczki :1luvu:

asiek o

Od: Śro maja 26, 2010 15:14

Post » Pon lip 14, 2014 17:49 Re: MALEŃKI LALUŚ MA WODOGŁOWIE... Potrzebne wsparcie:

Beatko, Laluś dostanie legowisko od cioci Ani, wybierz tylko jakie - zwykłe czy może kryte itd. ;)
♥ Tosia ♥ razem od 24.11.12
klik -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=165788

Obrazek Obrazek

vanesia1

Od: Sob gru 08, 2012 12:38

Post » Pon lip 14, 2014 18:30 Re: MALEŃKI LALUŚ MA WODOGŁOWIE... Potrzebne wsparcie:

Mały Bizonek nie dożył dorosłości, czy tak jest zawsze przy wodogłowiu czy Lalek będzie żył? Mam nadzieję,że to drugie...
Kosmici są wśród nas !

agnieszka.mer

Od: Pt lut 25, 2011 18:54

Post » Pon lip 14, 2014 18:42 Re: MALEŃKI LALUŚ MA WODOGŁOWIE... Potrzebne wsparcie:

@ Erin
Laluś i tak jest bardzo spokojny, nie skacze. Chodzi o to, żeby nie uderzył się, nie zrobił sobie krzywdy. Mały głównie leży, myje się, je. I powinien się edukować zabawkami, rozwijać :kotek:
@ asiek o
Na razie dostaje antybiotyk na oczyszczenie przewodu pokarmowego (dostał lekkiej biegunki), wetka zrobiła małemu badanie neurologiczne. O lekach powiedziała, że gdyby coś się działo, od razu przyjechać. Laluś dostał steryd na mózg, wodogłowie jest na razie nieaktywne. Jeśli będzie prowadził spokojny tryb życia, może żyć i sto lat, bo wodoglowie nie musi sie wznowic, tak powiedziała. Ale trzeba się nim bardzo opiekować. Na wolności na pewn by sobie nie poradził :(
@ vanesia1
Laluś Ci bardzo dziękuje :1luvu: Najbardziej chciałby jakieś legowisko odkryte, miękkie, wygodne..

Nie wiem, czy maluch będzie kastrowany. Najwyżej trochę posika ;)
Na razie wstrzymamy się z kastracją malucha,

@ agnieszka.mer
Tak, Lalek będzie żył - wszystko dokładnie wypytałam :) Bizonek miał to bardziej zaawansowane, a mój malec nie ma żadnych zmian w dnie oka. Będzie dobrze :D
kicikicimiauhau

Post » Pon lip 14, 2014 18:51 Re: MALEŃKI LALUŚ MA WODOGŁOWIE... Potrzebne wsparcie:

To wspaniale!!!Bizonek był taki pełen życia, sama słodyczi niestety nie udało się...
To dobrze,że wodogłowie nie jest wyrokiem
Kosmici są wśród nas !

agnieszka.mer

Od: Pt lut 25, 2011 18:54

Post » Pon lip 14, 2014 19:03 Re: MALEŃKI LALUŚ MA WODOGŁOWIE... Potrzebne wsparcie:

kicikicimiauhau pisze:Tak, Lalek będzie żył - wszystko dokładnie wypytałam :) Bizonek miał to bardziej zaawansowane, a mój malec nie ma żadnych zmian w dnie oka. Będzie dobrze :D

Trochę szczęścia w nieszczęściu.
Trzymaj się Lalusiu :201461
"...nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!"

http://diakrytyczne.pl/

dzika ruta

Od: Pon mar 17, 2014 12:03

Post » Pon lip 14, 2014 19:04 Re: MALEŃKI LALUŚ MA WODOGŁOWIE... Potrzebne wsparcie:

Oboje jestescie bardzo dzielni :ok:
Goraco Wam kibicuje :ok:
Podaj mi namiary na PW, dorzuce pare zlotych na leczenie.
I glaski dla Lalunia & co. :201461

Erin

Post » Pon lip 14, 2014 19:23 Re: MALEŃKI LALUŚ MA WODOGŁOWIE... Potrzebne wsparcie:

Wodogłowie nie jest wyrokiem, u dr Pałys jest pacjent, który ma już 6lat i nie zamierza się poddać :) Tyle właśnie szczęścia, damy radę :ok:
Dziękuję, Erin :1luvu: Nasza pani dr wspomniała, że mały powinien mieć zabawki edukacyjne, zainteresowania, bo ma opóźniony rozwój, mam już na oku z zooplusa Catit Design Senses Tempo szyna do zabawy, która pobudza zmysły :D Z zebranych pieniążków jutro Lalusiowi zamówię, bo to taka terapia-leczenie.
kicikicimiauhau

Post » Pon lip 14, 2014 19:42 Re: MALEŃKI LALUŚ MA WODOGŁOWIE... Potrzebne wsparcie:

Przynajmniej nie będzie dziko rozrabiał :) Super wieści! Sądzę że chłopak pożyje długo, skoro tamten 6 latek, a Laluś ma więcej zdrówka to i dłużej da radę :)) Fajnie, że wycieczka była bezproblemowa :) Pozdrawiam :))
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Pon lip 14, 2014 19:44 Re: MALEŃKI LALUŚ MA WODOGŁOWIE... Potrzebne wsparcie:

Mowisz o tym torze z pileczkami?
Tak, fajny jest, chociaz moje bystrzaki na czesci pierwsze zaczely rozbierac :roll:

Erin

Post » Pon lip 14, 2014 19:54 Re: MALEŃKI LALUŚ MA WODOGŁOWIE... Potrzebne wsparcie:

klaudiafj pisze:Przynajmniej nie będzie dziko rozrabiał :) Super wieści! Sądzę że chłopak pożyje długo, skoro tamten 6 latek, a Laluś ma więcej zdrówka to i dłużej da radę :)) Fajnie, że wycieczka była bezproblemowa :) Pozdrawiam :))

Pewnie :ok:
Erin pisze:Mowisz o tym torze z pileczkami?
Tak, fajny jest, chociaz moje bystrzaki na czesci pierwsze zaczely rozbierac :roll:

Ten tor pobudziłby jego wzrok, dotykałby itp. Jeszcze obiecałam Lalkowi karuzelę, ładnie by się jego umysł pobudził :D
A teraz odpoczywa dzieciak
Obrazek
kicikicimiauhau

[poprzednia][następna]