TYSKIE MRUCZKI XIV DŁUG u weta ponad 2 tyś.zł POMOCY :(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lip 12, 2014 21:53 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-krolik FADO za TM [*]:(:(:(

AgaS1987 pisze:
phantasmagori pisze:Cudne fotki i filmik :ok: :1luvu:

A dzisiaj my zostaliśmy wymiziani przez Justysiowe futerka, wyprowadzeni na spacerek najpierw przez Grację, a potem przez pieski :D :1luvu:

Antonio został przemianowany na Bazylka :D

Justyś dzięki za fajne popołudnie i wieczór :ok: :1luvu:

Alez ja Wam zazdraszczam! A tego spaceru z Gracjanką to juz w ogole! Ladnie szla dziewczynka? gadala z Wami?
Alez mi Jej brakuje :oops: :201461

Gracja pięknie biegała z ogonkiem do góry, gadała, kładła się na trawie i kazała miziać, wtulała główkę w rękę :1luvu:
Ona tak bardzo cieszy się ze spacerków, w pewnym momencie stwierdziliśmy że smyczka powinna być przynajmniej dwa razy dłuższa, bo szybko się kończyła :D
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Sob lip 12, 2014 22:32 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-krolik FADO za TM [*]:(:(:(

Aguś fotki przepiękne i tak pięknie o nas piszesz , bardzo bardzo dziękujemy :1luvu: :1luvu:

A dziś odwiedziła nas Ela z TŻ i tez nie było nudno i po marketach pojeździliśmy , udało sie zakupić 4 wielkie paczki pampersów po dość atrakcyjnej cenie i w aldiku saszetki :ok: :ok: :ok: no i nie obyło sie bez spacerków i miziania , miziania , mizania :1luvu: :1luvu: :1luvu:

A jutro tez będzie sie działo , bo przyjedzie ciocia Grosziwo i ZUZA zuza i jeszcze jedna ciotka bedzie a ja bede porwana z ciotka Grosziwo do Rudolfa , ech będzie sie działo :1luvu: :1luvu: :1luvu:
I ogłaszam miesiąc lipiec miesiącem odwiedzin tyskich mruczków :lol: :lol: :lol:

Jak my Was kochamy :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Sob lip 12, 2014 22:36 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-krolik FADO za TM [*]:(:(:(

Wyściskaj Rudolfika - łamacza serc niewieścich i ode mnie :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Sob lip 12, 2014 22:43 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-krolik FADO za TM [*]:(:(:(

phantasmagori pisze:Wyściskaj Rudolfika - łamacza serc niewieścich i ode mnie :1luvu:

Oczywiście że go wyściskam , i mam tylko nadzieje że sie nie rozkleję , bo wiesz jak mnie sobie owinął wokół pazurka, ale teraz owija sobie wokół pazurka ciotkę Grosziwo :mrgreen:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon lip 14, 2014 11:23 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-krolik FADO za TM [*]:(:(:(

Rudolfik wycałowany? :D
Czekamy na relację :D
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Pon lip 14, 2014 20:01 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-krolik FADO za TM [*]:(:(:(

Rudolfo :1luvu:

Obrazek

Szłapuś :1luvu:

Obrazek

Nieśmiała Nadia jadła trawkę z ręki :1luvu: Pomagał Miki, mina Mikiego bezcenna :mrgreen:

Obrazek

A Antonio vel Bazylek jest słodziutki :1luvu: Zrobiłam mu mrr mrr do uszka i dostałam buziaczka :1luvu:

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Wto lip 15, 2014 8:11 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-krolik FADO za TM [*]:(:(:(

Z Tośka to niezły pieszczoch:)

miko_bs

Od: Pt lis 30, 2012 22:34

Post » Wto lip 15, 2014 9:32 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-krolik FADO za TM [*]:(:(:(

Bardzo mi przykro z powodu Fado :(

Za to jestem pod wrażeniem rehabilitacji Maxia :ok:
Obrazek

Agulas74

Od: Pt maja 11, 2007 12:30

Post » Wto lip 15, 2014 10:06 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-krolik FADO za TM [*]:(:(:(

Fado[*]
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Wto lip 15, 2014 21:15 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-krolik FADO za TM [*]:(:(:(

Obrazek

Zaglądamy i czekamy na wieści :201461
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Wto lip 15, 2014 21:50 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-krolik FADO za TM [*]:(:(:(

Justa odwiedziła w niedzielę Rudolfa herbu Dziurawy Durszlak :D
Tyskie Mruczki zostały pod fachową opieką Basi i Edyty a Justa została zapakowana w mój czerwony granduś i wyruszyłyśmy do Wodzisławia. Niestety jak to w takich okolicznościach bywa czas zaczął wariować i obłędnie przyśpieszać. Ledwie weszłyśmy do mnie a już trzeba było wyruszać w powrotną drogę, choć według zegara minęło TRZY GODZINY :roll:
Justę jako pierwsza przywitała radosnym szczekotem Żaba. Kociaste były mniej wylewne ale te moje jełopy tak mają. Rudolf został przez Justynkę , wyprzytulany, wymiętoszony i wycałowany :D
O wrażeniach niech napisze Justyś, przecież to była wizyta poadopcyjna :mrgreen:
Jednego nie mogę prze żałować, że w tym pędzie nie zrobiłam żadnych zdjęć :placz: ale następnym razem to naprawimy :D

Grosziwo

Od: Pon wrz 21, 2009 21:43

Post » Wto lip 15, 2014 23:26 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-krolik FADO za TM [*]:(:(:(

O tak , to był piękny weekend :1luvu:

W sobote ciocia Phantasmagori z TŻ a w niedziele ciocia Grosziwo i ciocią ZUZA zuza i ciocia Edytka :lol: :lol: :lol:
I jak juz napisała Grosziwo dzieciaki zostały z ZUZA zuza i Edytka i na nude nie narzekały :mrgreen: a Grosziwo mnie porwała do Wodzisłwia i to co zobaczyłam było dla mnie jak balsam , balsam dla duszy , balsam dla ciała bo Rudolfo jest taki szczęśliwy :1luvu: :ok:
No i przywitała mnie panna Żabcia :1luvu: , a potem i Rudolfo przyszedł sie ze mną przywitać, wymiziać i nawet chciał mnie oznaczyć , ale mu brakło bo chwilke wcześniej był w kuwecie :twisted: i wyszłam sucha , bez pamiątki :mrgreen: i Julka i Maciuś też sie przyszły przywitać a Kasia była jak posąg , piękna i dumna , taka dziewczynka sliczna :1luvu:
A potem Rudolfo zajął sie swoimi sprawami :ok:
Kochani takiego domu jak ma Rudolf życze wszystkim kotom/psom i innym zwierzętom , pamiętam jak bardzo sie bałam ze nie znajdzie domu , że nawet jak już by go znalazł to i tak by wrócił , przecież był w co najmniej 3 domach i tak potem lądował w kolejnych bo znaczy teren , i nadal to robi , ale mimo tego ciocia Grosziwo i jej mama cudowna kobieta tak go kochają jak nikt dotąd go nie kochał , Grosziwo bardzo i bardzo dziękuje tobie i twojej mamie za tak wspaniały dom :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro lip 16, 2014 16:27 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-krolik FADO za TM [*]:(:(:(

Oby rzeczywiście więcej zwierzaków znadjowało takie super domki:)

miko_bs

Od: Pt lis 30, 2012 22:34

Post » Śro lip 16, 2014 21:40 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-krolik FADO za TM [*]:(:(:(

Matyldzia jest tak oblednie piekna koteczka, ma tak ogromny nieodparty urok osobisty, ze nikt sie jej nie oprze :1luvu: i zadne zdjecie nie odda jej uroku :)
A fakt-jest niesamowicie dzielna, imponuje sila charakteru i przeogromna wola zycia. Jak spojrzy na czlowieka tymi swoimi cudnymi oczkami-to wymieknie kazdy :D

Miki-ten typ tak ma, nos go jak niemowle a bedzie w siodmym niebie :kotek: a czy demonstrowal jak gada, gdy sie gwizdze? :D

Noemi.... tak... to jest niezwykla kicia, przepiekna, przemila, przezabawna (Justa, pamietasz jak w zeszlym roku mialas maly najazd z forum i Noemi wspinala sie jednej cioteczce po plecach zerkajac wymownie na zyrandol jakby planowala na niego wskoczyc?) :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: NIGDY tego nie zapomne, usmialam sie wtedy do lez :ok: Cudowna, szalona istotka :1luvu:

Wegielek... czy jest ktos, kto tego przystojniaka nie kocha? Chodzaca lagodnosc :1luvu:

Gracja-jest piekna, ma w sobie "to cos". Dziwie sie, ze sie domki nie bija o to cudo, bo taka kicia to skarb :)

Co do Bartka-tez uwielbiam tego lobuza, choc kiedys dosc mocno mnie podrapal w nos, az do krwi. Ale nie szkodzi, bo nie potrafie sie gniewac na niego, poza tym sama sie o to prosilam ;)

Wincenty i Maksiu maja cos wspolnego: wiecznie usmiechniete od ucha do ucha pysie :1luvu: :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Śro lip 16, 2014 21:42 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-krolik FADO za TM [*]:(:(:(

Grosziwo pisze: Rudolf herbu Dziurawy Durszlak :D

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: umarlam ze smiechu :ok: :wink:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

[poprzednia][następna]