..........................♥Tosia&Bazyl♥......................... ♥ 'I had been told that the training procedure with cats was difficult. It's not. Mine had me trained in two days.' Zapraszamy: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=162710 cz. VI
Wczoraj rano,na moim łóżku kaszlnęła raz, nie wiem czy o tym pisałam. Do tej pory na razie cisza. Czyli nie nasila się ten kaszel, a raczej pojawia jeszcze sporadycznie.
Tylko nie wiem czy wyczarowałaby coś z moich włosów - są dość krótkie. W dodatku, sama nie wiem czy nie lepiej mi jednak w długich? ehhh, te nasze dylematy
Haha, jak już się zdecydujesz, to polecam. Moje włosy są mega cienkie i suche, a ona zawsze coś wyczaruje. Chodziło mi o to, żeby mieć większą objętość, no i póki co się udało. Największa obawa, czy dam radę jutro tak ułożyć Jadę na piknik rodzinny, trzeba jakoś wyglądać
Ja też mam cienkie i suche, więc objętość jest zazwyczaj prawie żadna. Muszę to przemyśleć - ale napewno jeśli się zdecyduję, poproszę o namiary :mrgreen : A cenowo jak?
Ja mam proste włosy jak drut, ale z powodu tego, że są cienkie - są też bardzo podatne. Ona mi zrobiła te loki w 3 minuty Zawijała na palec i suszyła na takiej specjalnej paście. I trzymają się do teraz