[*]Dzielna MATYLDA-rak,astma..łatwo nie jest,walczymy dalej

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Nie cze 29, 2014 20:05 Re: Dzielna MATYLDA-rak,astma... Walczy o życie... ;(

U Matyldzi wczraj był dziwny atak, ale na szczescie to był fałszywy alarm :ok: ,jest wszystko ok jeśli chodzi i jej zdrowie , ale mamy inny problem , bo dziś wieczorem dostanie ostatnia saszetkę rc gastro ( i.d nie lubi, to chętnie zjada Noemi ) i co teraz robić ,bo jest 160 zł na dług za operacje , usg , rtg , badanie krwi , leki i to jest o wiele większy niż mamy , lub kupić na miesiąc jej saszetki , bo suche jeszcze mamy ale co dzień wieczorem dostają mokre, czyli puszki , mięso , rybe a Matyldzia wtedy bardzo tez chce , az płacze a boje sie jej dac gourmecika przy chorej trzustce i jelitach :(:(:(

Bardzo Was prosze o saszetki dla Matyldzi ... ona wygrała walkę o życie, a nie ma co jeść :(
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Nie cze 29, 2014 21:06 Re: Dzielna MATYLDA-rak,astma... Walczy o życie... ;(

Czy ktoś pomoże Matyldzi? :(
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Nie cze 29, 2014 21:13 Re: Dzielna MATYLDA-rak,astma... Walczy o życie... ;(

saszetki rc gastro - tylko takie, czy jakieś coś innego też?

marivel

Od: Sob mar 21, 2009 12:48

Post » Nie cze 29, 2014 23:58 Re: Dzielna MATYLDA-rak,astma... Walczy o życie... ;(

marivel pisze:saszetki rc gastro - tylko takie, czy jakieś coś innego też?

Te mam pewność że zje, bo te co je Noemi czyli i/d nie chce jeść :(a innych nie podawałam bo nie mam :(
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro lip 09, 2014 21:31 Re: Dzielna MATYLDA-rak,astma... Walczy o życie... ;(

Jak się czuje nasza dzielna Matylda?
Obrazek Obrazek ObrazekTymoteusz [*]17.08.2019 r.

magdalena99

Od: Sob mar 27, 2010 15:20

Post » Sob lip 12, 2014 11:09 Re: Dzielna MATYLDA-rak,astma... Walczy o życie... ;(

magdalena99 pisze:Jak się czuje nasza dzielna Matylda?

To moze ja odpowiem :)
Matyldzia czuje sie bardzo dobrze! w ogole po tej Dziewczynce nie widac ze miala taka powazna operacje! jedynie blizna na brzuszku o tym przypomina.
Matyldzia wskakuje na draaczek, na stol, na kolanka i ciagle chodzi za czlowiekiem!
Uwielbia sie glaskac i bawic!
jak zaczelam ruszac piorkiem to od razu przybiegla i wyciagala raczki do zabawy :D
Jest niesamowita!
Pieknie barankuje i przy tym mruuuuczy :D

Jeszcze chcialam wspomniec ze Matyldzia powitala mnie siedzac na dapaczku prosila o glaski i miziala swoja glowka o moja:) a potem jak usiadlam zeszla z drapaczka i od razu wskoczyla na kolanka :D

tutaj mozna zobaczyc zdjecia, chociaz nie oddaja tego jak Matyldzia wyglada, bo biedną razila moja lampa a bez lampy zdjecia byly rozmazane:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek tu sie rozciaga po zabawie i miziankach i nie przejmuje niczym :)

AgaS1987

Od: Wto mar 12, 2013 9:33

Post » Sob lip 12, 2014 20:59 Re: Dzielna MATYLDA-rak,astma... Walczy o życie... ;(

Potwierdzam :ok:
Dziś zostaliśmy wymiziani przez Matyldzię :D
Jak zawsze przesłodka :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Sob lip 12, 2014 21:00 Re: Dzielna MATYLDA-rak,astma... Walczy o życie... ;(

Wprost niesamowite, jaka to dzielna dziewczyna :ok:
Obrazek Obrazek ObrazekTymoteusz [*]17.08.2019 r.

magdalena99

Od: Sob mar 27, 2010 15:20

Post » Sob lip 12, 2014 22:39 Re: Dzielna MATYLDA-rak,astma... Walczy o życie... ;(

magdalena99 pisze:Wprost niesamowite, jaka to dzielna dziewczyna :ok:

Zastanawiam sie skąd Mati bierze siłe i energie , ona jest mega silna , bo przecież rak , i astma i ta ciężka operacja jelit i powiem wam szczerze że aż wstyd nieraz narzekać że mnie bolą nogi i kręgosłup , bo co by na to Mati powiedziała :lol:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob lip 12, 2014 23:13 Re: Dzielna MATYLDA-rak,astma... Walczy o życie... ;(

Justa&Zwierzaki pisze:
magdalena99 pisze:Wprost niesamowite, jaka to dzielna dziewczyna :ok:

Zastanawiam sie skąd Mati bierze siłe i energie , ona jest mega silna , bo przecież rak , i astma i ta ciężka operacja jelit i powiem wam szczerze że aż wstyd nieraz narzekać że mnie bolą nogi i kręgosłup , bo co by na to Mati powiedziała :lol:

Dokladnie! a ja dzis narzekalam na bol kregoslupa, a Mati co ma powiedziec?! A Ona przeciez wskakuje sobie jakby nigdy nic na stol i patrzy tylko za zabawka. a ja narzekam! no Mati by mnie okrzyczala ze nie wolno sie poddawac!
Kochana Koteczka! Trzeba brac z Niej przyklad! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

AgaS1987

Post » Wto sie 05, 2014 7:57 Re: Dzielna MATYLDA-rak,astma... łatwo nie jest, walczymy da

dołączam się do :ok: i proszę o :ok: dla mojej Tosi
Obrazek
Obrazek

catalina

Od: Sob kwi 16, 2005 10:31

Post » Pon wrz 08, 2014 18:37 Re: Dzielna MATYLDA-rak,astma... łatwo nie jest, walczymy da

Matyldzi przestają pracować jelita, zmiany rakowe w buzince sie powiększają i krwawią :( dostała kilka zastrzyków w tym na wymioty , wyciszający steryd i na poprawę pracy jelit , i jeśli nie będzie poprawy to jutro znów do weta , a nie jest dobrze , bo od przyjazdu od weta , od około 15 tej jak sie schowała to już nie wychodzi, ale też nie wymiotuje ... wizyta była na kreskę , proszę o pomoc w spłacie długu .
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon wrz 08, 2014 19:07 Re: Dzielna MATYLDA-rak,astma... łatwo nie jest, walczymy da

Mnostwo kciukow za Matyldzie! Dziewczynko nie poddawaj sie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

AgaS1987

Post » Czw wrz 11, 2014 12:43 Re: Dzielna MATYLDA-rak,astma... łatwo nie jest, walczymy da

AgaS1987 pisze:Mnostwo kciukow za Matyldzie! Dziewczynko nie poddawaj sie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Dzięki Aguś, dzieki za :ok: :ok: :ok:

Matyldzia czuje sie lepiej :ok: , cały czas jest na lekach i na kroplówkach , przestała wymiotować i zaczęła troszkę jeść , ale mamy problem bo Matyldzia juz nie ma swojego jedzenia :( , a dokładniej saszetek rc gastro , bo suchego jeszcze troszkę jest ale nim gardzi , a Noemi na szczęście je zjada :ok:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon wrz 15, 2014 19:55 Re: Dzielna MATYLDA-rak,astma... łatwo nie jest, walczymy da

KOCHANI!! PILNE!!
Chcemy zakupic pieluchy pampers rozm. 6 w MEGA OKAZYJNEJ CENIE - za 64 szt 46,99 zł ( szt 0,73 zł). Cena regularna 66,99 zł ( 1,05 zł za szt) :(
Do środy w sklepach Kaufland obowiązuje ta bardzo korzystna oferta- w takiej cenie Justynie nigdy nie udało się kupic pampersów :(
Chcemy zakupić kilka paczek dla Noemi,Wincentego,Kacerka i pozostałych niepełnosprawnych zwierząt pod opieką Justyny.
Czy ktoś jest w stanie dołożyć nawet parę groszy tak aby uzbierało się na kilka paczek ?
Mamy bardzo mało czasu :(
Ja ze swojej strony dokładam do pierwszej paczki 20 zł więc do zakupy pierwszej brakuje tylko 27 zł :) Pokażmy,że wspólnie możemy się zebrać i zrobic coś mega dobrego :)

Obrazek

1 paczka 46,99 zł

Ania G :arrow: 20 zł
Alienor :arrow: 10 zł
:arrow:
:arrow:
Ostatnio edytowano Pon wrz 15, 2014 20:59 przez Ania G, łącznie edytowano 1 raz
"...i w swoim cierpieniu odnajdziesz radość, jeśli jego celem będzie ratowanie czyjegoś życia"

ZENUŚ -MIŁOŚC MOJEGO ŻYCIA 17.06.2014 ['] LALUŚ 05.11.2013[']
Obrazek Obrazek

Ania G

Od: Pt paź 15, 2010 19:44

[poprzednia][następna]