Tuptuś doskonale wiedział kogo wybrać na nowego Pana, on czekał na Ciebie by Cię zaczepić, bo na pewno z plotek usłyszał ile wygód, zabawek i miłości dla kotów jest w Twoim domu

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
asim pisze:Przeczytałam cały wątek od początku i wniosek nasunął mi się jeden:
Tuptuś doskonale wiedział kogo wybrać na nowego Pana, on czekał na Ciebie by Cię zaczepić, bo na pewno z plotek usłyszał ile wygód, zabawek i miłości dla kotów jest w Twoim domuDowiedział się gdzie może na Ciebie trafić, zdobył Twój rysopis i czekał
bea3 pisze:asim pisze:Przeczytałam cały wątek od początku i wniosek nasunął mi się jeden:
Tuptuś doskonale wiedział kogo wybrać na nowego Pana, on czekał na Ciebie by Cię zaczepić, bo na pewno z plotek usłyszał ile wygód, zabawek i miłości dla kotów jest w Twoim domuDowiedział się gdzie może na Ciebie trafić, zdobył Twój rysopis i czekał
Haha, dokładnie!
servantez pisze:Czy wasze koty boją się odkurzacza?
servantez pisze:Czy wasze koty boją się odkurzacza?
servantez pisze:Shogun mi dzisiaj wpadł w taką panikę, że biedny przez 2h spod szafy nie wychodził.
zabers pisze:servantez pisze:Shogun mi dzisiaj wpadł w taką panikę, że biedny przez 2h spod szafy nie wychodził.
na czas odkurzania znajdź mu kryjówkę (na przykład w szafie) i go tam włóż, zanim odpalisz potwora.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia, Lifter i 194 gości