Dzień dobry

Wybaczcie, że milczę ale obecnie jestem na etapie izolowania się od świata i, przede wszystkim, od netu. Ale Akcja Siódmakowa wciąż trwa i w związku z lawiną kociąt jaka pojawia się każdego dnia w opolskim schronisku jest ważna i potrzebna jeszcze bardziej. W ciągu bardzo krótkiego czasu schron przyjął ponad 60 kotów, głównie kociąt

Chciałabym nadrobić zaległe "rozliczenia". Zaczęłam od poprawy potwierdzenia zamówienia z marca 2014 w tym poście:
viewtopic.php?f=1&t=152378&p=10529265#p10529265Wstawiłam zamówienie z grudnia 2013, nie wiem dlaczego, coś musiało mi się popiętrolić
A teraz lecimy z kolejnymi

Następne było 17 kwietnia i jest wstawione tutaj:
viewtopic.php?f=1&t=152378&start=285#p1054783416 maja 2014 - 15 pakietów po 5 + 1 puszka gratis = 90 Puch

Dzięki promocji 1 puszka gratis, cena 1 Puchy Siódmakowej spada nam na 6,05zł!

Tutaj udało się wziąć za ZooPlusowe punkty jeszcze 7kg żwirku Golden Grey. Oczywiście wszystko prosto do Schroniska

Następne zamówienie, z 7 czerwca, opiewało na 20 pakietów korzystających wciąż ze zniżki 5 + 1gratis. I tym sposobem do kotów z opolskiego schroniska trafiło 120

Puch Siódmakowych

Koszt pojedynczej Puchy Siódmakowej wciąż wynosi 6,05zł

I ostatnie, na ten moment, zamówienie z 7 lipca:

I tu już się nam skończyła promocja 5 + 1gratis

Zamówiłam więc 5 pakietów po 12 Puch Siódmakowych czyli 60 Puch łącznie.
Dzięki rabatowi za zamówienie za ponad 400zł i temu, że mam wykupioną (oczywiście za własne pieniążki) zniżkę stałą koszt jednej Puchy wychodzi 6,44zł

W tym zamówieniu mogłam opolskim schroniskowcom zakupić także 10kg suchej karmy Sanabelle No Grain (w gratisie dostali wiaderko na karmę

) oraz 4kg suchego RC Mother & BabyCat. Udało się to w głównej mierze dzięki dobrym osobom z FB

A z wydarzenia bazarkowego na FB, które było zakładane w głównej mierze na pomoc w diagnostyce mojego Floriana, pomocy w leczeniu ex-schroniskowej Jarki [*] i w przyszłych badaniach ex-schroniskowej Gamy, która odebrana po 5 latach z adopcji przebywa w DT udało się jeszcze "wyskrobać" 114zł na największe, psie opakowanie preparatu p. pasożytom Advocate

(oczywiście jest on dzielony z dużych pipet na koty według dawki na kg/mc kota

).
Także Siódmakowa Akcja wciąż trwa i jest głównym źródłem dostarczającym kotom z opolskiego schroniska wartościowej, smacznej i mięsnej mokrej karmy. I za to wszyscy - ja, Pani Kierownik i Pracownicy Schroniska jesteśmy Wam dozgonnie wdzięczni! W naszym schronie jeszcze nigdy nie było tak regularnych i dużych dostaw mokrej, wartościowej karmy dla kotów. Po prostu nie było.
DZIĘKUJEMY WAM OGROMNIE!Aaaaa! Bo bym zapomniała

To jedna z dostaw, bodajże majowa

Nie zawsze w schronisku jest ktoś z aparatem w dobrym momencie, nie zawsze się o tym pamięta, zwłaszcza przy paru już setkach zwierzaków... Ale od czasu do czasu zdjęcia też do mnie docierają