Moderator: Estraven

lilianaj pisze:Dziękuję Cindy, szczególnie, że to w środku jest mojej produkcji. Mam tego znacznie więcej...Ale kocham wszystkie, chociaż każde inaczej.

.lilianaj pisze:Na razie mają dużo tego śniegubo to kociaki, ale będą się wybarwiać. Do 3 rż trochę posiwieją gdzieniegdzie.

lilianaj pisze: ja starsza pani jestem i nie umiem. Jeszcze komputery atari pamiętam. I nie jestem bardzo kompatybilna.

Nie było ratunku, chociaż wychodziliśmy ze skóry i robiliśmy wszystko, żeby ratować naszego Maurynia, żeby żył. Ogrom cierpienia. Maurycy umarł 12 maja.  Zawiozłam do naszej wetki leki, których sporo zostało, żeby pomogły komuś innemu i ona powiedziała, że najlepiej byłoby znaleźć kociaka i że najbardziej mauryniopodobne charaktery mają ragdolle. Potem trzeba było działać, żeby nie zwariować...I chronić dzieciaki przed ciągłą rozpaczą. Gustawa szukałam "na sygnale". Właściwie to on nas wybrał. Po prostu wskoczył mojemu 12 letniemu synowi na kolana i zaklepał sobie człowieka. A Orbiska znalazłam ja (chłopcy są na obozie, nic im nie mówiłam, bo by od razu chcieli wracać), żeby Gustawek miał brata. Wyczytałam na Miau, że 2 koty są szczęśliwsze, niż 1. I wybrałam najbardziej miziastego kociaka w miocie. A potem wszyscy żyliśmy długo i szczęśliwie wskutek codziennej felinoterapii.  izka53 pisze:stawiam na nevy.lilianaj pisze:Na razie mają dużo tego śniegubo to kociaki, ale będą się wybarwiać. Do 3 rż trochę posiwieją gdzieniegdzie.
A dwunożna modelka jest prześliczna![]()
![]()
lilianaj pisze: ja starsza pani jestem i nie umiem. Jeszcze komputery atari pamiętam. I nie jestem bardzo kompatybilna.
Zważywszy wiek modelki, to jesteś młodsza ode mnie o pokolenie - ja mam wnuczkę mężatkęWstawianie zdjęć jest proste. Trzeba wybrać najbardziej pasujący hosting, a jest ich sporo - zapodaj.net. , fotosik.pl itp. Zdjęcia z aparatu/telefonu trzeba zapisać w kompie, wejść na wybrany hosting - można bez rejestracji - wybrać zdjęcia, które chcesz zamieścić, wielkość - ja stosuję 500x500, przesłać je na hosting, a następnie skopiować podany link - BBC lub na forum i wkleić w wiadomość. W dziale Problemy techniczne są takie dokładniejsze opisy i miejsce na próby.
Dasz radę![]()
 Najmłodsza jest, bo koniecznie córki mi się chciało i próbowałam do skutku... lilianaj pisze:Moje kociaki to ragdolle.

pysiów nie było widać i takie fo pa lilianaj pisze:Najmłodsza jest, bo koniecznie córki mi się chciało i próbowałam do skutku...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 36 gości