Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agusialublin pisze:Jak się spotkacie to uzgodnijcie który weekend sierpnia do mnie przyjeżdżacie, musze w pracy powiedzieć że chcę mieć wolne na mega imprezkę
isabell36 pisze:Witaj Kubo, głaski dla dziewczynek![]()
![]()
przepraszam, ale dopiero dzisiaj wysłałam kolczyki dla Ewci![]()
wakacje, a ja jestem zarobiona jak króliczek wielkanocny prze wielkanocą
(odbija się to również na moim umyśle co widać po treści powyższego zdania, które jest tak bzdurne, że aż go nie zmienię)
kuba.kaczor13 pisze:isabell36 pisze:Witaj Kubo, głaski dla dziewczynek![]()
![]()
(odbija się to również na moim umyśle co widać po treści powyższego zdania, które jest tak bzdurne, że aż go nie zmienię)
Witaj Izuś , nie przepraszaj , ja również nie wiem w co włożyć ręce najpierw , w a co potem![]()
![]()
![]()
.
Pozdrowienia dla Was![]()
isabell36 pisze:kuba.kaczor13 pisze:isabell36 pisze:Witaj Kubo, głaski dla dziewczynek![]()
![]()
Witaj Izuś , nie przepraszaj , ja również nie wiem w co włożyć ręce najpierw , w a co potem![]()
![]()
![]()
.
Pozdrowienia dla Was![]()
dziękuję - czekam na informacje czy się podobały, no i na zdjęcie
mag828 pisze:MaryLux pisze:Temat zoo poruszyłyśmy z Sylwią w kontekście tegoż właśnie terminu. Gdyby nas było choć 10 osób z miau, moglibyśmy z siebie zrobić grupę zorganizowaną
szkoda, że akurat wtedy nie mogę być
kuba.kaczor13 pisze:hutek pisze:meluduję się na 12 stronie. widzę że szykuje się impreza
Witaj Hutku , jeśli masz ochotę zapraszam![]()
hutek pisze:kuba.kaczor13 pisze:hutek pisze:meluduję się na 12 stronie. widzę że szykuje się impreza
Witaj Hutku , jeśli masz ochotę zapraszam![]()
Chętnie, ale ja z południa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Del i 121 gości