Niemcy prowadzą 5 - 0 z Brazylią

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Myszolandia pisze:Ooo,to bym musiała namierzyć ten filmik
U nas duchota niemiłosierna
izka53 pisze:Wiesz, Wiktoria w zeszłym roku poważnie chorowała, była w szpitalu 6 tyg. Każde pogorszenie stanu zdrowia może oznaczać nawrót choroby.
A ja dziś dzwoniłam po punktach rehabilitacyjnych. Pierwsze wolne terminy w.....listopadzie.![]()
Prywatnie od 30 - 65 zł za seans / mam zapisane 10 /. Mam nadzieję, że stara pralka Frania odpali, a wujek gugle podpowie, co robić![]()
Cuuuudna pogoda dziś - leje, pada, pada, leje, żadnego upału![]()
mir.ka pisze:w związku z Franią coś mi sie przypomniało
jak miałam pozrywane torebki stawowe (najpierw jedna, a za kilka lat druga) to usłyszałam od chirurga - "ma Pani zwykłą pralkę?"( wtedy na szczęście jeszcze miałam taką małą pralko-wirówkę) - to proszę kupić sól bocheńska i robić sobie 10 min. masaże w pralce
![]()
![]()
izka53 pisze:mir.ka pisze:w związku z Franią coś mi sie przypomniało
jak miałam pozrywane torebki stawowe (najpierw jedna, a za kilka lat druga) to usłyszałam od chirurga - "ma Pani zwykłą pralkę?"( wtedy na szczęście jeszcze miałam taką małą pralko-wirówkę) - to proszę kupić sól bocheńska i robić sobie 10 min. masaże w pralce
![]()
![]()
Miruś, bo na tym polegają wirówki- wirująca woda wokół miejsca urazuTe profesjonalne baseniki najczęściej bazują na silnikach od pralek. A ponieważ mam zapisane masaże czynno- bierne , to trza ich poszukać w necie.
izka53 pisze:też będę prać, o ile moja praleczka zadziała, jakiś czas w nie najlepszych warunkach stała![]()
A te masaże rozumiem tak - masaż przez wir wody, to masaż bierny, masaż czynny to zapewne cuś, co trza samemu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1199 gości