WROCŁAWSKIE KOCIE PODZIEMIE V

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 08, 2014 12:47 Re: WROCŁAWSKIE KOCIE PODZIEMIE V

Dziewczyny Wrokotki dostały dużo fantów na bazarki od pani Doroty, mam też bardzo ładne rzeczy prosto z Wiednia , bardzo dziękuję Pako i czarno - czarni za to że "uwaolniły" mnie od części rzeczy :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: ale sporo rzeczy mi jeszcze zostało, więc jeśli ktoś z Was chciałby pomóc i zrobić bazarek albo spieniężyć rzeczy na swoich tymczasowych podopiecznych to zapraszam po odbiór! rzeczy są bardzo ładne ! mam dużo ubrań i biżuterii plastikowej ale nowej , książki i inne drobiazgi :D ja też oczywiście w miarę możliwości wystawiam bazarki :oops: ale wszystkiego nie dam rady :)

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Wto lip 08, 2014 15:25 Re: WROCŁAWSKIE KOCIE PODZIEMIE V

michalinadzordz pisze:Dziewczyny dostajemy na fb sporo wiadomości, ale ta jakoś wyjątkowo mnie poruszyła... Pani pisze tak:
Witam, tracę wiarę ale i tak napisze. Wszystkie fundacje odpisują ze nic nie są w stanie zrobić.. ze dt przepełnione itp...znalazłam wczoraj w Katach Wrocławskich 5 małych maluszków, dzisiaj dodatków ktoś wyrzucił kolejne 2 ;/ maluchy około 5- tygodni. Pytam chociaż nie wierze w cuda, czy Państwo są w stanie cos pomoc...?sama myślałam żeby wziąć je do klatki na DT, mam co prawda bardzo agresywna kotkę ale może by się udało. ale nie wiem od czego zacząć, co i jak zrobić...Tym bardziej mi przykro bo od roku sterylizowałam (wchodziłam na ścieżkę wojenna z gmina) wszystkie osiedlowe kotki. I co z tego jak te co się pojawiły to porzucone, zostawione same sobie... proszę przynajmniej o cień nadzieje ze można cos zrobić. jak nie kotki zostaną otrute przez mieszkańców, no chyba ze wywiozę je do schroniska gdzie wiem ze i tak zostaną uśpione...

Są też zdjęcia maluszków biegających po osiedlowych trawnikach.

Ja niestety jestem na razie w Zduńskiej, więc niewiele mogę pomóc :(

Pani ma klatkę, ale może wziąć max. 2 kociątka. Gdyby ktoś mógł jakoś pomóc i chciał namiar, to podeślę na PW.

o matko :placz: to się nigdy nie skończy :cry: może ktoś może pomóc tej pani a głównie kociakom..

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Wto lip 08, 2014 15:30 Re: WROCŁAWSKIE KOCIE PODZIEMIE V

już pisałam do tej pani, jak ma czarne to mogę jej pomóc wyadoptować, bo mam chętnych na czarne, może będę miała też dom tymczasowy, choćby dla jednego maluszka

jessi74

Post » Wto lip 08, 2014 19:55 Re: WROCŁAWSKIE KOCIE PODZIEMIE V

jessi74 pisze:już pisałam do tej pani, jak ma czarne to mogę jej pomóc wyadoptować, bo mam chętnych na czarne, może będę miała też dom tymczasowy, choćby dla jednego maluszka

cieszę się bardzo, oby tylko miała czarne kociaki.

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Śro lip 09, 2014 22:32 Re: WROCŁAWSKIE KOCIE PODZIEMIE V

Awaria! Kocia kolezanka, ktora adoptowala wiosna kociaka rozstala sie z chlopakiem i musi razem z kotkiem wyprowadzic sie z mieszkania, w ktorym do tej pory mieszkali razem. Szukanie pokoju zwlaszcza na gwalt kiedy ma sie kotka jest sporym problemem... Czy nie macie nic przeciwko bym dodala na naszego fb pytanie czy ktos z naszych fanow nie ma moze akurat pokoju do wynajecia? Wiola to kochana osoba, jest ode mnie mlodsza, pracuje, studiuje, zawsze oferowala pomoc kiedy jej potrzebowalam, jezdzila po talony do schroniska dla naszych podopiecznych, a teraz zostala na lodzie :( a moze ktos z Waszych znajomych mialby pokoj dla 1 osoby do wynajecia?

michalinadzordz

Od: Nie wrz 25, 2011 9:24

Post » Śro lip 09, 2014 22:36 Re: WROCŁAWSKIE KOCIE PODZIEMIE V

Dziewczyny, czy ktoś mieszka koło Korony, podobno na parkingu przy Orlenie koczuje kot w opłakanym stanie. Jakby ktoś mógł sprawdzić
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 7855b2fe23

beata1973

Od: Czw gru 08, 2011 8:24

Post » Czw lip 10, 2014 9:13 Re: WROCŁAWSKIE KOCIE PODZIEMIE V

beata1973 pisze:Dziewczyny, czy ktoś mieszka koło Korony, podobno na parkingu przy Orlenie koczuje kot w opłakanym stanie. Jakby ktoś mógł sprawdzić

Czy to nie ten kot? Próbuję się dodzwonć pod wskazany nr komórkowy, ale bezskutecznie.

http://olx.pl/oferta/zaginal-czarno-bia ... 0a6db73734

Kawon5

Od: Śro sty 30, 2008 13:02

Post » Czw lip 10, 2014 11:46 Re: WROCŁAWSKIE KOCIE PODZIEMIE V

Beata 1973 link nie działa :(

jessi74

Post » Czw lip 10, 2014 12:23 Re: WROCŁAWSKIE KOCIE PODZIEMIE V

jessi74 pisze:Beata 1973 link nie działa :(

Z wątku NEKO:

beata1973 pisze:Dziewczyny, czy ktoś mieszka koło Korony, podobno na parkingu przy Orlenie koczuje kot w opłakanym stanie. Jakby ktoś mógł sprawdzić

Kot na stacji ORLEN jest czarno-biały, więc napisałam na wątku. To okolica zaginięcia kota. Skontaktowałam się z właścicielami poprzez formularz na gumtree, bo tam też jest ogłoszenie. Może sprawdzą, czy to nie ich zguba...

Jednak po szczegółach widać, że to nie ten kot. Szkoda...

Kawon5

Od: Śro sty 30, 2008 13:02

Post » Czw lip 10, 2014 13:06 Re: WROCŁAWSKIE KOCIE PODZIEMIE V

natasza25

Od: Czw maja 28, 2009 11:35

Post » Wto lip 15, 2014 16:56 Re: WROCŁAWSKIE KOCIE PODZIEMIE V

zapraszamy na bazarek na jedzonko dla maluszków viewtopic.php?f=20&t=163419

jessi74

Post » Czw lip 17, 2014 22:21 Re: WROCŁAWSKIE KOCIE PODZIEMIE V

W oficynie w centrum Wrocławia koczuje bura koteczka z 5 (prawdopodobnie) kociaków w wieku koło 5 tygodni. Kotka siedzi z maluchami w krzakach tuż przy kubłach praktycznie na pełnym widoku. Jest ostrożna, ale wygląda na oswojoną. Maluchy mogą mieć początki kk :(
Miejsce średnie dla kociej rodzinki, bo poza tym, że tuż przy bardzo ruchliwej ulicy to w miejscu do którego "zaglądają" baaardzo "różne" osoby.
My z powodu dwóch miotów, które już mamy pod swoją opieką, sytuacji finansowej i zdrowotnej odpadamy. Jedyne co mogę zrobić to powrzucać na wątki :(

Obrazek
Obrazek
Każdy kotek zostawia odcisk
swojej łapki w twoim sercu[

Figaro52

Od: Śro lip 22, 2009 5:09

Post » Sob lip 19, 2014 17:47 Re: WROCŁAWSKIE KOCIE PODZIEMIE V

Kociaki z mamą złapane. Śliczne dzięki dla Martki :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Pilnie potrzebny dla nich domek tymczasowy, bo mają bardzo zaatakowane przez kk oczy. Nieleczone stracą wzrok, a obecnie przebywają w piwnicy osoby, która niebardzo godzi się na ich przetrzymanie. W każdej chwili mogą stracić dom :!:

Mama jest już po sterylizacji
Każdy kotek zostawia odcisk
swojej łapki w twoim sercu[

Figaro52

Od: Śro lip 22, 2009 5:09

Post » Sob lip 19, 2014 21:45 Re: WROCŁAWSKIE KOCIE PODZIEMIE V

Zaznaczam sobie na później...
Obrazek ObrazekObrazek Obrazek Obrazek

makrejsza

Od: Czw lis 22, 2007 20:41

Post » Nie lip 20, 2014 10:37 Re: WROCŁAWSKIE KOCIE PODZIEMIE V

Przypominam się z rzeczami na bazarki, mam dużo podarowanych fant ów, może ktoś miałby czas porobić bazarki na kociaki
Ostatnio edytowano Wto lip 22, 2014 17:02 przez jessi74, łącznie edytowano 1 raz

jessi74

[poprzednia][następna]