Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:No cóż Inusiu - nie da się ukryć że jesteś śliczną czarną kotusią w której wszystkie ciotki i wujki sie kochają.
ula-misia pisze:8) Dzień doberek dziewuszki![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MaryLux pisze:ula-misia pisze:8) Dzień doberek dziewuszki![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mryczór
Ciociu, ja nie mogę rano nic dyktować Dużej, bo ona jest wtedy w pracy, wiesz? Na fb to tak czasem zagląda, bo jej potrzeba do pracy, więc może pół minuty o kotach też pogadać, ale nie więcej naraz...
ula-misia pisze:MaryLux pisze:ula-misia pisze:8) Dzień doberek dziewuszki![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mryczór
Ciociu, ja nie mogę rano nic dyktować Dużej, bo ona jest wtedy w pracy, wiesz? Na fb to tak czasem zagląda, bo jej potrzeba do pracy, więc może pół minuty o kotach też pogadać, ale nie więcej naraz...
Wszystko rozumię Inusiu. Poprostu zapomniałam,że nie wszystkie cioteczki są na emeryturze, jak ja.
MaryLux pisze:ula-misia pisze:MaryLux pisze:ula-misia pisze:8) Dzień doberek dziewuszki![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mryczór
Wszystko rozumię Inusiu. Poprostu zapomniałam,że nie wszystkie cioteczki są na emeryturze, jak ja.
Chciałabym już być na emeryturze. Pod warunkiem, że będzie godziwa.
MaryLux pisze:Ewa L. pisze:No cóż Inusiu - nie da się ukryć że jesteś śliczną czarną kotusią w której wszystkie ciotki i wujki sie kochają.
No, chyba troszeczkę przesadzasz, Ciociu...
ula-misia pisze:MaryLux pisze:ula-misia pisze:MaryLux pisze:ula-misia pisze:8) Dzień doberek dziewuszki![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mryczór
Chciałabym już być na emeryturze. Pod warunkiem, że będzie godziwa.
Zapomnij. Jest godziwa bo nie musisz się codziennie zwlekać i zastanawiać co znów ktoś wymyśli. Poprostu jestem szefową sama dla siebie i nikt mi nie podskoczy. A to, czy dostanę premię, czy nie mam w d...![]()
![]()
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:No cóż Inusiu - nie da się ukryć że jesteś śliczną czarną kotusią w której wszystkie ciotki i wujki sie kochają.
Inusiu a czy ja córka ogrodnika że mam przesadzać ?
MaryLux pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:No cóż Inusiu - nie da się ukryć że jesteś śliczną czarną kotusią w której wszystkie ciotki i wujki sie kochają.
Inusiu a czy ja córka ogrodnika że mam przesadzać ?
Ciociu, nie wiem - może Ty sama jesteś ogrodniczką?
kuba.kaczor13 pisze:Mrumrusiamy wieczorowo na wątusiu Ineczki , czarnej koteczki którą lubi całe ( lub prawie całe )Forum![]()
agusialublin pisze:Nogi mi zmarzły
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 70 gości