MOJE KOCIE BIEDY cz.1 Bardzo Wam dziękuję...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 07, 2014 10:32 Re: MOJE KOCIE BIEDY - proszą o wsparcie karmą

:1luvu:
BARDZO DZIĘKUJĘ JUSTYNIE25 ZA OKAZANE SERCE DLA MOICH KOCICH PRZYJACIÓŁ :1luvu:
JUSTYNKA - DZIĘKUJĘ CI ZA PACZKĘ Z KARMĄ , KOCIAKI SĄ PRZESZCZĘŚLIWE :love:
kicikicimiauhau

Post » Pon lip 07, 2014 16:55 Re: MOJE KOCIE BIEDY - proszą o wsparcie karmą

Dziś do Łatki i Pingwinki dołączył ok. 8-mies., może roczny, nieufny kotek (nie znam płci). Jest wygłodniały, ma troszkę odarty nosek, nie da się dotknąć, boi się robienia zdjęć. Ze względu na charakterystyczny wygląd główki, wysoka grzywka nazwałam kotka Ufoludkiem.Niewiem skąd się wzięło to biedne kocię, naprawdę nie wiem...Wiem jedno, że trzeba go karmić, bez pomocy będzie mu bardzo ciężko, nie wspomnę już o zimie :cry:
Obrazek
kicikicimiauhau

Post » Pon lip 07, 2014 18:18 Re: MOJE KOCIE BIEDY - proszą o wsparcie karmą

kicikicimiauhau pisze:Miło mi ,że piszecie ciepłe słowa o moich przekochanych bezdomniaczkach :1luvu: miło mi,że się Wam podobają...w miejscu gdzie bytują,nikt ich nie lubi,nikt ich nie karmi,ja jestem tam nie mile widziana...gdybym ja im nie dała jeść,nie wysterylizowała,to z pewnością by ich już nie było...w miejscu ,gdzie żyją te czarnuszki,bo właśnie o nich piszę,jest to prestiżowa okolica,stoją tam same prywatne domy,mieszkają tam bogacze,a koty do pożałowania..nikt nawet nie spojrzy na kota,bo co tam kot znaczy...nie wiem jak tak można,niedobrzy to ludzie ,co nie pochylą się nad potrzebującym zwierzakiem..ja nie mam pieniędzy ,ale gdybym je miała to było by innaczej:(

niestety często tak jest, że ci co mają nie potrafią się dzielić
a ci co nie mają zawsze potrafią wyskrobać coś, czym moga się podzielić...

mag828

Od: Wto lip 06, 2010 19:48

Post » Pon lip 07, 2014 19:21 Re: MOJE KOCIE BIEDY - proszą o wsparcie karmą

Tak mag828 ,niestety tak jest...kiedyś widziałam jak biedny człowiek,który wyjadał resztki ze śmietnika,wyciągnął puszkę dla kotów i podzielił się z bezdomniaczkami...wzruszyło mnie to...:(
dziś znowu szukałam pracy i nic..martwię się ,bo tyle biedaków na utrzymaniu...eh,nie mam na nic ochoty,nic mnie nie cieszy...:cry:
kicikicimiauhau

Post » Pon lip 07, 2014 19:51 Re: MOJE KOCIE BIEDY - proszą o wsparcie karmą

kicikicimiauhau pisze:Tak mag828 ,niestety tak jest...kiedyś widziałam jak biedny człowiek,który wyjadał resztki ze śmietnika,wyciągnął puszkę dla kotów i podzielił się z bezdomniaczkami...wzruszyło mnie to...:(
dziś znowu szukałam pracy i nic..martwię się ,bo tyle biedaków na utrzymaniu...eh,nie mam na nic ochoty,nic mnie nie cieszy...:cry:

ech... życie... nie jest łatwo, ale życzę żeby się udało coś znaleźć :ok:
i żeby optymizm zawitał :1luvu:

mag828

Od: Wto lip 06, 2010 19:48

Post » Wto lip 08, 2014 10:34 Re: MOJE KOCIE BIEDY - proszą o wsparcie karmą

Rezydenci pozują w upalne południe... :201438
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
kicikicimiauhau

Post » Wto lip 08, 2014 17:30 Re: MOJE KOCIE BIEDY - proszą o wsparcie karmą

Może ktoś chętny do adopcji małego Ufoludka...?
viewtopic.php?f=1&t=163299&p=10664318#p10664318

Obrazek
Obrazek
Obrazek
kicikicimiauhau

Post » Śro lip 09, 2014 11:24 Re: KOCIE BIEDY proszą o wsparcie karmą UFOLEK SZUKA DOMU s4

U nas już po obiadku,kociaczki śpią...zaniedługo pójdę rozdać obiad "czarnuszkom łokietkowym" ,a później dalej ,na kolejne kocie stołówki do moich bied,muszę teraz odkarmić Ufolka,żeby do zimy nabrał ciałka,może go ktoś do tego czasu weźmie,ale tyle mnie cieszy ,że nie koczuje tam sam ,tylko z innymi bezdomniakami..a w grupie jest zawsze raźniej...u nas rano lało jak z cebra,teraz już nie pada..oby pogoda dopisała. Karma od naszych Kochanych Darczyńców bardzo bezdomniaczkom smakuje,są szczęśliwe :1luvu: :1luvu: jak dobrze ,że na świecie są jeszcze dobrzy ludzie ,dziękuję Wam :1luvu: <3
kicikicimiauhau

Post » Śro lip 09, 2014 11:43 Re: KOCIE BIEDY proszą o wsparcie karmą UFOLEK SZUKA DOMU s4

I jak dobrze, że są jeszcze na świecie dobrzy ludzie, którym się chce o te bezdomniaczki dbać! <3 :mrgreen:
♥ Tosia ♥ razem od 24.11.12
klik -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=165788

Obrazek Obrazek

vanesia1

Od: Sob gru 08, 2012 12:38

Post » Śro lip 09, 2014 16:26 Re: KOCIE BIEDY proszą o wsparcie karmą UFOLEK SZUKA DOMU s4

vanesia1 pisze:I jak dobrze, że są jeszcze na świecie dobrzy ludzie, którym się chce o te bezdomniaczki dbać! <3 :mrgreen:

A tutaj Ufoludzio nasz kochany <3
Obrazek
Obrazek
Obrazek
kicikicimiauhau

Post » Śro lip 09, 2014 16:28 Re: KOCIE BIEDY proszą o wsparcie karmą UFOLEK SZUKA DOMU s4

Ale on jest cudny, taki łebeczek ma nietypowy :mrgreen:
♥ Tosia ♥ razem od 24.11.12
klik -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=165788

Obrazek Obrazek

vanesia1

Od: Sob gru 08, 2012 12:38

Post » Śro lip 09, 2014 17:41 Re: KOCIE BIEDY proszą o wsparcie karmą UFOLEK SZUKA DOMU s4

Śliczny, kochany jest... Taki kot to samo szczęście...
kicikicimiauhau

Post » Śro lip 09, 2014 23:53 Re: KOCIE BIEDY proszą o karmę UFOLEK PODEJRZENIE WODOGŁOWIA

Ufolek już u mnie, ma podejrzenie wodogłowia :( szczegóły w Ufolkowym wątku...
kicikicimiauhau

Post » Czw lip 10, 2014 7:20 Re: KOCIE BIEDY proszą o karmę UFOLEK PODEJRZENIE WODOGŁOWIA

Przeczytałam. Szczęście kotka , że trafił na Ciebie.
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

[poprzednia][następna]