BARDZO DZIĘKUJĘ JUSTYNIE25 ZA OKAZANE SERCE DLA MOICH KOCICH PRZYJACIÓŁ

JUSTYNKA - DZIĘKUJĘ CI ZA PACZKĘ Z KARMĄ , KOCIAKI SĄ PRZESZCZĘŚLIWE

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kicikicimiauhau pisze:Miło mi ,że piszecie ciepłe słowa o moich przekochanych bezdomniaczkachmiło mi,że się Wam podobają...w miejscu gdzie bytują,nikt ich nie lubi,nikt ich nie karmi,ja jestem tam nie mile widziana...gdybym ja im nie dała jeść,nie wysterylizowała,to z pewnością by ich już nie było...w miejscu ,gdzie żyją te czarnuszki,bo właśnie o nich piszę,jest to prestiżowa okolica,stoją tam same prywatne domy,mieszkają tam bogacze,a koty do pożałowania..nikt nawet nie spojrzy na kota,bo co tam kot znaczy...nie wiem jak tak można,niedobrzy to ludzie ,co nie pochylą się nad potrzebującym zwierzakiem..ja nie mam pieniędzy ,ale gdybym je miała to było by innaczej:(
kicikicimiauhau pisze:Tak mag828 ,niestety tak jest...kiedyś widziałam jak biedny człowiek,który wyjadał resztki ze śmietnika,wyciągnął puszkę dla kotów i podzielił się z bezdomniaczkami...wzruszyło mnie to...
dziś znowu szukałam pracy i nic..martwię się ,bo tyle biedaków na utrzymaniu...eh,nie mam na nic ochoty,nic mnie nie cieszy...
Klub Ślepaczkowy pisze:Zapraszamy do wzięcia udziału w konkursie viewtopic.php?f=1&t=163068&p=10664104#p10664104
Użytkownicy przeglądający ten dział: AgaLidka i 228 gości