Chiara pisze:Czy ktoś może pomóc wysterylizować kotkę w Sosnowcu ? Fundacja, talon ? Dokarmiana, bezdomna z kociakiem.
miasto ma talony do pobrania w Urzędzie Miejskim i sterylizują w Lupusie na Ostrogórskiej
a skąd ta kotka?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Chiara pisze:Czy ktoś może pomóc wysterylizować kotkę w Sosnowcu ? Fundacja, talon ? Dokarmiana, bezdomna z kociakiem.
mir.ka pisze:Chiara pisze:Czy ktoś może pomóc wysterylizować kotkę w Sosnowcu ? Fundacja, talon ? Dokarmiana, bezdomna z kociakiem.
miasto ma talony do pobrania w Urzędzie Miejskim i sterylizują w Lupusie na Ostrogórskiej
a skąd ta kotka?
ultra75 pisze:Jestem z Katowic, pracuję w Sosnowcu.
Jakby trzeba było cos pomóc - zawieźć, odwieźć itp. to tez mogę.
Chiara pisze: Już jej wysłałam info o talonach. Pewnie pójdzie, bo łatwiej prosić o talon niż negocjować cenę z obcym wetem.Będę pisać jak dowiem się więcej.
magoska_ pisze:Chiara pisze: Już jej wysłałam info o talonach. Pewnie pójdzie, bo łatwiej prosić o talon niż negocjować cenę z obcym wetem.Będę pisać jak dowiem się więcej.
No i dobrze, skoro sa talony to niech korzysta a pieniadze niech ida tam gdzie talony nie sięgają.
Hikiko pisze:Myślę, że "dzika kotka" będzie lepszą wersją dla urzędnikaBezdomna i dokarmiana to prawie jak domowa dla niektórych;/
Dziewczyny, wasz wątek przypomina trochę lektury pozytywistyczne, taka praca u podstaw;] I ten odzew tubylców jest niesamowity O.O Zdaję sobie sprawę, że nie jest tak różowo, jak może się wydawać z samych postów w wątku, ale to natycha nadzieją:)
Będziecie zbierać 1%?
Zosik pisze:Kochani, zapraszam pięknie na kolejny bazarek - tym razem z prześliczną brasoletką, którą uczyniła i przekazała nam CatAngel!
viewtopic.php?f=20&t=163272
Chiara pisze:mir.ka pisze:Chiara pisze:Czy ktoś może pomóc wysterylizować kotkę w Sosnowcu ? Fundacja, talon ? Dokarmiana, bezdomna z kociakiem.
a skąd ta kotka?
Dzięki, mir.ka!Wiem tylko, że z Sosnowaca. Zgłosiła się do mnie pani, która dokarmia kotkę z prośbą o pomoc w sterylizacji. Wysłałam ją na poszukiwanie taniego weta, ale sprawdzam czy są inne opcje, bo przecież kasy mało, kotów do sterylki za to coraz więcej...
Już jej wysłałam info o talonach. Pewnie pójdzie, bo łatwiej prosić o talon niż negocjować cenę z obcym wetem.
Będę pisać jak dowiem się więcej.
mir.ka pisze:Chiara pisze:mir.ka pisze:Chiara pisze:Czy ktoś może pomóc wysterylizować kotkę w Sosnowcu ? Fundacja, talon ? Dokarmiana, bezdomna z kociakiem.
a skąd ta kotka?
Dzięki, mir.ka!Wiem tylko, że z Sosnowaca. Zgłosiła się do mnie pani, która dokarmia kotkę z prośbą o pomoc w sterylizacji. Wysłałam ją na poszukiwanie taniego weta, ale sprawdzam czy są inne opcje, bo przecież kasy mało, kotów do sterylki za to coraz więcej...
Już jej wysłałam info o talonach. Pewnie pójdzie, bo łatwiej prosić o talon niż negocjować cenę z obcym wetem.
rozmawiałam i powiedziałam jej jak ma załatwić
Chiara pisze:mir.ka pisze:Chiara pisze:mir.ka pisze:Chiara pisze:Czy ktoś może pomóc wysterylizować kotkę w Sosnowcu ? Fundacja, talon ? Dokarmiana, bezdomna z kociakiem.
a skąd ta kotka?
Dzięki ogromne.Mam nadzieję, że się uda.
![]()
mir.ka pisze:Chiara pisze:mir.ka pisze:Chiara pisze:Czy ktoś może pomóc wysterylizować kotkę w Sosnowcu ? Fundacja, talon ? Dokarmiana, bezdomna z kociakiem.
a skąd ta kotka?
isabell36 pisze:mir.ka pisze:Chiara pisze:mir.ka pisze:Chiara pisze:Czy ktoś może pomóc wysterylizować kotkę w Sosnowcu ? Fundacja, talon ? Dokarmiana, bezdomna z kociakiem.
a skąd ta kotka?
Dzięki Mirka - wiedziałam, że kieruję dziewczyny do kompetentnej osoby o złotym sercu![]()
![]()
![]()
a może poprosić jeszcze ultra75, żeby jak Pani załatwi talon pomogła jej w ogarnięciu wszystkiego ?
wiem, że bez mojej ręki na pulsie "moja" Pani Kasia na pewno by nie ogarnęła - dopiero się uczyale cały czas ją szkolę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, szczurbobik i 88 gości