Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mag828 pisze:Ewa L. pisze:Cześć Dziewczyny!
cześć ciociu Ewuniu,
a duża znowu nas zostawiła i gdzies poszła... podobno na żarełko nam zarabia... ale my tęsknimy...
magdar77 pisze:Cześć DziewczynyMiłego dzionka
Ewa L. pisze:mag828 pisze:Ewa L. pisze:Cześć Dziewczyny!
cześć ciociu Ewuniu,
a duża znowu nas zostawiła i gdzies poszła... podobno na żarełko nam zarabia... ale my tęsknimy...
Wróci, wróci ......takich pięknotek by nie zostawiła.
mag828 pisze:Ewa L. pisze:mag828 pisze:Ewa L. pisze:Cześć Dziewczyny!
cześć ciociu Ewuniu,
Wróci, wróci ......takich pięknotek by nie zostawiła.Mati mówi, że próbowała ją rano zatrzymać, nadstawiała brzuch do miziania, ja nie mogłam na to patrzec i poszłam na parapet balkonowy opalać się
To aż takie słoneczko u was było ??????próbowałam jakoś, skoro Fryga sobie poszła, przecież tej dużej ciągle w domu niema... jak przychodzi przynosi przysmaki jak wczoraj, ale kto mnie wymizia siem pytam???
Ewa L. pisze:mag828 pisze:Ewa L. pisze:mag828 pisze:Ewa L. pisze:Cześć Dziewczyny!
cześć ciociu Ewuniu,
Wróci, wróci ......takich pięknotek by nie zostawiła.Mati mówi, że próbowała ją rano zatrzymać, nadstawiała brzuch do miziania, ja nie mogłam na to patrzec i poszłam na parapet balkonowy opalać się
To aż takie słoneczko u was było ??????próbowałam jakoś, skoro Fryga sobie poszła, przecież tej dużej ciągle w domu niema... jak przychodzi przynosi przysmaki jak wczoraj, ale kto mnie wymizia siem pytam???
Pewnie cioteczka Sylwunia jak sie znowu pojawi
Ewa L. pisze:Niebawem was zaskoczę
wiesiaczek1 pisze:zapisałam się tu , dzień dobry
MaryLux pisze:mra mre mri mro mru
Ewa L. pisze:Helouuuuu!:D
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 41 gości