inga.mm pisze:Aga, jeśli masz problem z resztkami, wystarczy wpuścić mojego Vita - pożre wszystko w zasięgu paszczaka
Właśnie od wczoraj zbieram wszystkie resztki i wystawiam na zewnętrzne schody dla podwórkowego biało-burego

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
inga.mm pisze:Aga, jeśli masz problem z resztkami, wystarczy wpuścić mojego Vita - pożre wszystko w zasięgu paszczaka
barbarados pisze:Masz niecne zamiary co do kocura
dorcia44 pisze:20 czerwca ,czyli muszę iść po Milbemax.
Powinnam kociaki zważyć ,ale więcej jak 80 dkg nie ważą .
Tak na oko
AgaPap pisze:Jak Wy narzekacie to ja sobie dzisiaj też ponarzekam. Moje cholerne koty nie kcą za bardzo jeść, już nie wiem co im kupować. Z rana zawsze dostają puszeczki, bo przed pracą nie mam czasu na coś innego - przychodzę po południu a tam sporo w mieseczkach, a rano na 5 kotów otwieram 2 saszetki/puszki razem 200 gram tylko
No żeś kurcze odchudzają się czy coś
![]()
Dorcia a Ty jesteś git kobitka i Cię podziwiam jak sobie poradziłaś po tym wszystkim co się stało, nie każdy by tak potrafił.![]()
![]()
![]()
A o tym moim pobycie w Warszawie co wcześniej pisałam to ja w Warszawie będę od 10 lipca (czwartek) do południa 12 (do soboty). Mój TŻ na koncert Metallicy się wybiera na stadion narodowy, ja nie, jadę w celach towarzysko turystycznych. Wiem, że jesteś zarobiona, ale może udałoby nam się nam może gdzieś w centrum spotkać, albo gdzieś indziej. Z chęcią bym Cię poznała osobiście
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, irissibirica i 566 gości