Cieszę się, że już po wszystkim. Mam nadzieję, że ubranko dojdzie jutro, bo dzisiaj po 8 rano pędziłam na pocztę wysłać priorytet, co byś jak najszybciej dostała.
Mam nadzieję, że się dziewczyna nie wylizuje?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Chiara pisze:Koniec miesiąca to dodatkowy pretekst, by jeszcze raz wszystkim Wam podziękować za wsparcie Powszechnej Sterylizacji. Opłaciliśmy dzięki Wam już wiele zabiegów. Z kilku miejsc m. in z Rybnika, Tczewa, Bielska Podlaskiego, Wrocławia, Budzenia Dużego wysłano do nas faktury i na kilka z nich są już pieniądze w Sakiewce.
Dzieki Wam:
Moguncja, Marta S., Amyszka, Axa76, Batka, Bożena S., Ania B., tomek_k , kitkowa, Anna K., Magoska_ , MojaPanno, Dorota G., Aneta P., Cindy, Hikiko
możemy działać i nie musieliśmy jak dotąd odmówić żadnemu kotu.Każdy został wysłany na zabieg.
Oby tak dalej. Oby lipiec był równie brawurowy, oby sterylizacje mogły iść hurtem.
Dziękuję Wam!
Chiara pisze:Powszechna Sterylizacja zaangażuje się w pomoc kotom z domu tymczasowego u p. Iwony, którą do współpracy zaprosiła Sylwia. Pani Iwona mieszka w Szubinie w kujawsko-pomorskim. Zabiegów potrzebuje u niej siedem kotek![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i dwa kocury
![]()
. Koszt sterylizacji u Jej weterynarza będzie wynosił 100 zł, a kastracji 50 zł. Zdjęcia wkrótce.
magoska_ pisze:przesłałam transzę lipcową plus obiecaną 100
isabell36 pisze:wczoraj zostały odjajczone Georg i Elegant - kocury Pani Kasi
w czwartek dwa następne: Rudy i Pingwin
w piątek lub sobotę sterylka Rudej, Rysia w tej chwili jest w leśniczówce i Pani leśniczyna ... leśniczowa ... leszczyna ...![]()
![]()
ciachnie ją na swój koszt - po prostu zakochała się w kotce i nie chce jej oddać, będę trzymała rękę na pulsie i jak do końca wakacji kotka nie będzie miała sterylki zabieramy ją z Panią Kasią i ciachamy.
Chiara pisze:isabell36 pisze:wczoraj zostały odjajczone Georg i Elegant - kocury Pani Kasi
w czwartek dwa następne: Rudy i Pingwin
w piątek lub sobotę sterylka Rudej, Rysia w tej chwili jest w leśniczówce i Pani leśniczyna ... leśniczowa ... leszczyna ...![]()
![]()
ciachnie ją na swój koszt - po prostu zakochała się w kotce i nie chce jej oddać, będę trzymała rękę na pulsie i jak do końca wakacji kotka nie będzie miała sterylki zabieramy ją z Panią Kasią i ciachamy.
Isabelle, super.![]()
Mam nadzieję, że nowy dom Rysi się sprawdzi, wysterylizuje i kicia będzie żyć tam długo i szczęśliwie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: elmas, Google [Bot], Talka i 92 gości