Ma romantyzm tak jak moja?
Inka
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vanesia1 pisze:inga.mm pisze:vanesia1 pisze:inga,a może najlepiej byłoby przespać biedę?
przespać??? kiedy??? Ja należę do szczęśliwców, którzy maja pracę!!!![]()
po pracy sprint do domu, dwa spacery z psami, bo kurduple idą osobno, a Birma osobno i już jest 18-ta. Potem muszę się wymiętosić z dzieciakami, bo socjalizacje diabli wezmą i już jest prawie 20-ta.
no a po 20-tej to ze mnie nie ma pożytku
Bido droga
inga.mm pisze:vanesia1 pisze:inga.mm pisze:vanesia1 pisze:inga,a może najlepiej byłoby przespać biedę?
przespać??? kiedy??? Ja należę do szczęśliwców, którzy maja pracę!!!![]()
po pracy sprint do domu, dwa spacery z psami, bo kurduple idą osobno, a Birma osobno i już jest 18-ta. Potem muszę się wymiętosić z dzieciakami, bo socjalizacje diabli wezmą i już jest prawie 20-ta.
no a po 20-tej to ze mnie nie ma pożytku
Bido droga
przynajmniej umrę z poczuciem wypełnionego życia, a nie przepieprzonego tak jak kiedyś gdy byłam zakupoholiczką.
No to ma romantyzm. Moja nie jeździ na tych łyżwach, ale za to kiedyś walła kolanem w chodnik i teraz czasem łazi, jakby była własną babciąmag828 pisze:
nie wiemy... lekarze tez podobno nie wiedzą... bo to tylko jedno jej tak trzeszczy, a na dodatek w sobotę się walła w niebo ona nie umie na łyżwach jeździć i kiedyś poszła i ktuś jom wywalił na tyn lood
inga.mm pisze:w moim wieku, jeśli budzę się bez bólu, to zaczynam podejrzewać, że obudził się tylko spirit, a corpus jest już martwy
MaryLux pisze:No to ma romantyzm. Moja nie jeździ na tych łyżwach, ale za to kiedyś walła kolanem w chodnik i teraz czasem łazi, jakby była własną babciąmag828 pisze:
nie wiemy... lekarze tez podobno nie wiedzą... bo to tylko jedno jej tak trzeszczy, a na dodatek w sobotę się walła w niebo ona nie umie na łyżwach jeździć i kiedyś poszła i ktuś jom wywalił na tyn lood
MaryLux pisze:Moja @ mówi, że furczenie to właśnie przejaw romantyzmu nowoczesnego
mag828 pisze:MaryLux pisze:Moja @ mówi, że furczenie to właśnie przejaw romantyzmu nowoczesnego
aha! to nasza jezd baaaaardzo romantyczna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 83 gości