rozliczenie:
30.06-:
20zł od Alienor "na kastrację Żuczka"-bardzo dziękuję
30zł od Pani Magdaleny K. .z Końskie "na koty P.Basi"przekazane przez Stowarzyszenie Życie dla Zwierząt-bardzo dziękuję
200zł od P.Joanny L.-opiekuna wirtualnego kotki Serafinki -na test PCR dla Serafinki-bardzo dziękuję
lipiec
1.07- 100zł od gpolomskiej przekazane przez brittę-bardzo dziękuję
2.07.-50zł od INOSOLAN, LIPIEC - ZA LECZENIE MARY NI-bardzo dziękuję
50zł od taizu-bardzo dziękuję
3.07- 66zł z bazarku britty "na leczenie i badania kotów białaczkowych"-bardzo dziekuję
20zł od nelka83 "na kastracje Żuczka"-bardzo dziękuję
informuje,że pieniązki pozyczone pzrez meg11zostały Małgosi zwrócone-500zł
1 rata wysłana została w dniu 1.07.250zł"Treść: zwrot czesci długu zaleczenie kotów białaczkowych po zmarłe jP.Basi,dziękuję 250.00 PLN / PLN "-prosze meg11o potwierdzenie na wątku,że pieniążki zostały zwrócone
2 ostatnia rata została nadana dzisiaj -250zł jutro meg 11 powinna miec juz pieniazki na koncie
nadzień dzisiejszy mamy:150zł na test pcr dla Serafinki
oraz na kastracje Żuczka 60zł (20zł od nelka83 ,20 zł od Alienor i 20 zł od meg 11).potrzebne jest jeszcze 40zł na kastracje i 150zł na test pcr....
W związku z tym,że jestem bardzo chora musiałam o tydzień przesunac kastrację Zuczka.Mam nadzieje,że dozbieramy jeszcze pieniazki

Potrzebne jest na pewno 500zł(test Blondi,Kropce,Zuczkowi +40 zł do kastracji i 50zł na transport...
Koty się trzymaja,Blondyna najgorzej się czuje.Zobaczymy jak się ociepli czy leki jej pomagaja.Na razie zabiegi związane z lekami i czyszczeniem syfu w uszach to masakra

Po nocy dzisiaj w mieszkaniu "powódx sikowa "i 3 kupska poza kuwetą.(jedna na...kredensie) Tak sie "ciesza" z łapanek Blondi..
To chyba tyle...
bardzo dziekuję i Tobie i darczyńcom,bardzo nas odciażacie....i pomagacie...