Tarotem zajmuję się od siedmiu lat. Bywało, że rozkładałam karty kilka razy dziennie, bywało też, że nie dotykałam ich kilka miesięcy. Korzystam z Tarota, kiedy mam pytanie, kiedy potrzebuję rozjaśnić sytuację w której się znalazłam, zrozumieć co się właśnie dzieje. Czasem potrzebowałam kart prawie że non stop, innym razem następował okres błogosławionej nudy. Znacie przekleństwo - "obyś żył w ciekawych czasach"?

Na tej aukcji proponuję wykonanie rozkładu kartami Tarota oraz zinterpretowanie go za 10 zł przelane bezpośrednio na konto fundacji.
Po informacji o dojściu przelewu, do trzech dni czasu wykonam rozkład oraz prześlę interpretację.
Rozkład będzie dotyczyć jednej sprawy/pytania. Można oczywiście kupić więcej rozkładów.
Co mogę:
* pomóc w lepszym poznaniu samego siebie oraz w zrozumieniu co dzieje się w Twoim życiu
* rozjaśnić sytuację, jeśli czujesz, że jesteś na rozdrożu i właśnie się wahasz, brakuje ci głębszego wglądu w sytuację
* podpowiedzieć co można ulepszyć, nad czym warto popracować
* zanaliziwać sytuację związku
* zainspirować - podpowiedzieć hobby, rodzaj wypoczynku, pracy itp.
Wszak nie mogę:
* przewidzeć kumulacji ani wyniku meczu
* podać konkretnej daty (oświadczyn, podwyżki, wyzdrowienia ani śmierci)
oraz najważniejsze * podjąć za ciebie decyzji
Każdy z nas sam kieruje swoim losem. Tarot niczego nie przesądza, pokazuje tylko towarzyszące nam energie i możliwości. Decyzja co z nimi zrobimy, należy do nas samych.

Zainteresowane osoby proszę o wysyłanie mi pytania/problemu, imienia lub nicku (jeśli faktycznie go używacie na codzień) oraz daty urodzin. Jeśli pytacie o związek również danych drugiej osoby oraz relacji (związek, małżeństwo, rodzic-dziecko, rodzeństwo, wpółpracownicy itp.). Te informacje wykorzystam do skupienia uwagi na Twoim pytaniu i oczywiscie nikt oprócz mnie nie bedzie miał do nich wglądu.
W tytule przelewu proszę wpisać "darowizna na cele statusowe od + nick z forum".
Fundacja Pomocy Zwierzętom Kłębek
57 1240 1747 1111 0010 5004 6888